Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Sonunda Vizyon Sahibi İnsanlar Aday Adayı Olmaya Başladı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.03.2023 - 13:28, Güncelleme: 28.03.2023 - 17:56
 

Sonunda Vizyon Sahibi İnsanlar Aday Adayı Olmaya Başladı

Seçimlere az bir süre kala, partilerin aday adayları boy göstermeye başladı. öyleki benim bizzat tanıdığım Av. Yunus Gün, Göksel Başar ve Tuncay Yurduseven aday adaylıklarını açıkladı.
AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı yapan partili partisiz bir çok kişinin sevdiği Tuncay Yurduseven’in aday adaylığı açıklaması miting havasında geçmişti. Aday adaylığını açıklamadan önce  herkes acaba aday olur mu diye sorarken kendisi beklenen açıklamayı yaptı ve aday adaylığını açıkladı. Tuncay Yurduseven, İlçe başkanı olduğu dönemde parti delegelerini ve üyelerini aynı çatı altında birleştirmiş, kimseyi küstürmemişti. Kaldı ki kendisinin fıtratında yapıcı özelliği bulunduğu gibi naif kişiliği ile de dikkatleri üstüne çekiyor. İlçe Başkanlığı seçim sürecinde sıkıntı zamanlar geçirse de partisinden kopmayarak vefasını göstermişti. Şimdi ise AK partiden Samsun Milletvekili aday adayı  Genel Merkez umarım bu sefer, aynı tutumda bulunmaz, seni bağrına basar.  Bir diğer Aday Adayı ise Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday adayı Göksel Başar, Göksel Başar’ın çalışmalarını projelerini buradan anlatmaya kalksak sanırım sayfalarca yazmamız gerekecek, kaldı ki kendisi vizyon sahibi bir insan. Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı süresince yaptığı hizmetlerin en güzeli bana göre yeni bir hizmet  binası yaptırmasıdır. , Medikal OSB ve Organize Sanayi Bölgesi için yaptığı çalışmalar herkes tarafından bilinmekte. Başkanlığı döneminde, Bafra’nın Ankara ayağını çok iyi organize etmiş, tuttuğunu koparan bir başkan olarak Ankara’nın da takdirini toplamıştı.  TSO seçimlerinde Serdar Sefa Kocabaş’a başkanlığı devretsede yaptığı çalışmalar, projeler hala yankılanıyor. Kendisine çıktığı yolda başarılar dileriz. İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. Yunus Gün,  Her halde onun için söylenecek en iyi tabir, gariban babası olsa gerek, kendisi her ne kadar avukat olsa da kaldı ki avukatları acımasız bilirim, kendisi merhamet sahibi bir insan. Arkadaşları ile Kosavalılar Derneğini kurduğunda herkes dernek işte kurulur kalır öyle desede, kendisi ve yönetimi yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dernek olarak öne çıkmış, binlerce kişiye ulaşarak sadece bir dernek olmaktan çıkmıştı. 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde arkadaşları ile kurduğu ve kendilerine ‘’Deprem Fatihleri’’ dediği grupları ile yüzlerce aileyi ev sahibi yapmış, binlerce mağdura kol kanat germişti. Kahramanmaraş’a, Hatay’a, Elbistan’a, Malatya’ya giderek oradaki yaraların sarmasına da vesile olmuşlardı. Av. Yunus Gün sadece bir avukat değil, gönüllerin adamı olarakta Bafralıların gönlündeki yerini çoktan aldı. Allah yar ve yardımcın olsun. 
Seçimlere az bir süre kala, partilerin aday adayları boy göstermeye başladı. öyleki benim bizzat tanıdığım Av. Yunus Gün, Göksel Başar ve Tuncay Yurduseven aday adaylıklarını açıkladı.

AK Parti Bafra İlçe Başkanlığı yapan partili partisiz bir çok kişinin sevdiği Tuncay Yurduseven’in aday adaylığı açıklaması miting havasında geçmişti. Aday adaylığını açıklamadan önce  herkes acaba aday olur mu diye sorarken kendisi beklenen açıklamayı yaptı ve aday adaylığını açıkladı. Tuncay Yurduseven, İlçe başkanı olduğu dönemde parti delegelerini ve üyelerini aynı çatı altında birleştirmiş, kimseyi küstürmemişti. Kaldı ki kendisinin fıtratında yapıcı özelliği bulunduğu gibi naif kişiliği ile de dikkatleri üstüne çekiyor. İlçe Başkanlığı seçim sürecinde sıkıntı zamanlar geçirse de partisinden kopmayarak vefasını göstermişti. Şimdi ise AK partiden Samsun Milletvekili aday adayı  Genel Merkez umarım bu sefer, aynı tutumda bulunmaz, seni bağrına basar. 

Bir diğer Aday Adayı ise Cumhuriyet Halk Partisi Samsun Milletvekili Aday adayı Göksel Başar, Göksel Başar’ın çalışmalarını projelerini buradan anlatmaya kalksak sanırım sayfalarca yazmamız gerekecek, kaldı ki kendisi vizyon sahibi bir insan. Ticaret ve Sanayi Odası başkanlığı süresince yaptığı hizmetlerin en güzeli bana göre yeni bir hizmet  binası yaptırmasıdır. , Medikal OSB ve Organize Sanayi Bölgesi için yaptığı çalışmalar herkes tarafından bilinmekte. Başkanlığı döneminde, Bafra’nın Ankara ayağını çok iyi organize etmiş, tuttuğunu koparan bir başkan olarak Ankara’nın da takdirini toplamıştı.  TSO seçimlerinde Serdar Sefa Kocabaş’a başkanlığı devretsede yaptığı çalışmalar, projeler hala yankılanıyor. Kendisine çıktığı yolda başarılar dileriz.

İYİ Parti Samsun Milletvekili aday adayı Av. Yunus Gün,  Her halde onun için söylenecek en iyi tabir, gariban babası olsa gerek, kendisi her ne kadar avukat olsa da kaldı ki avukatları acımasız bilirim, kendisi merhamet sahibi bir insan. Arkadaşları ile Kosavalılar Derneğini kurduğunda herkes dernek işte kurulur kalır öyle desede, kendisi ve yönetimi yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile dernek olarak öne çıkmış, binlerce kişiye ulaşarak sadece bir dernek olmaktan çıkmıştı. 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde arkadaşları ile kurduğu ve kendilerine ‘’Deprem Fatihleri’’ dediği grupları ile yüzlerce aileyi ev sahibi yapmış, binlerce mağdura kol kanat germişti. Kahramanmaraş’a, Hatay’a, Elbistan’a, Malatya’ya giderek oradaki yaraların sarmasına da vesile olmuşlardı. Av. Yunus Gün sadece bir avukat değil, gönüllerin adamı olarakta Bafralıların gönlündeki yerini çoktan aldı. Allah yar ve yardımcın olsun. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Arif
(29.03.2023 10:09 - #444)
İnşallah 3 çüde gider üçude Bafra için bir şanstır kim giderse gitsin Bafra kazanacaktır Tuncay bey ve Yunus beyi çok iyi tanirim gerçek den gönül ve görev adamıdır adam gibi adamlar Göksel bey hakkında güzel şeyler duydum
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.