Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Recep Tayyip Erdoğan’dan Başkasını Tanımam Dedi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.04.2023 - 09:16, Güncelleme: 01.04.2023 - 11:31
 

Recep Tayyip Erdoğan’dan Başkasını Tanımam Dedi

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasını tanımam dedi.
Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasını tanımam dedi. Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Uğur Demirsoy Bafrahaberi.com haber sitesine yaptığı açıklama da şunları söyledi,  Memleket Partisi Samsun İl Başkanı olarak Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç yönetimini ve kendisinin nezdinde muhtarlarımızı iftar programımıza davet etmek istedik. Fakat kendisi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den başkasını tanımadığını söyleyerek programa katılmayacağını belirtti. Elbette katılmamakta özgürdür fakat kendisi muhtarları temsil eden bir başkan olarak kendisine yakışmayacak bir tutumda bulunmuştur. Kendisini kınıyor ve daha ılımlı olmaya çağırıyorum. AK PARTİNİN MUHTARI MISIN, VATANDAŞIN MUHTARI MISIN?  Demirsoy, Muhtarlar vatandaşı temsil eder,  görevini vatandaşları için harcar. Ama kendisi Başkanı olduğu Muhtarlar Derneği ve mahallesindeki vatandaşları yok sayarak rengini belli etmiştir. Ramazan’ın ılım havası kendisine yakışmamış, bu ayda birleştirici olmak yerine ayrıştırıcı olmayı tercih etmiştir. Kendisine bundan sonra ki görevinde başarılar dilerim’ dedi.
Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasını tanımam dedi.

Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, Recep Tayyip Erdoğan’dan başkasını tanımam dedi.

Memleket Partisi Samsun İl Başkanı Uğur Demirsoy Bafrahaberi.com haber sitesine yaptığı açıklama da şunları söyledi,  Memleket Partisi Samsun İl Başkanı olarak Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç yönetimini ve kendisinin nezdinde muhtarlarımızı iftar programımıza davet etmek istedik. Fakat kendisi Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’den başkasını tanımadığını söyleyerek programa katılmayacağını belirtti. Elbette katılmamakta özgürdür fakat kendisi muhtarları temsil eden bir başkan olarak kendisine yakışmayacak bir tutumda bulunmuştur. Kendisini kınıyor ve daha ılımlı olmaya çağırıyorum.

AK PARTİNİN MUHTARI MISIN, VATANDAŞIN MUHTARI MISIN? 

Demirsoy, Muhtarlar vatandaşı temsil eder,  görevini vatandaşları için harcar. Ama kendisi Başkanı olduğu Muhtarlar Derneği ve mahallesindeki vatandaşları yok sayarak rengini belli etmiştir. Ramazan’ın ılım havası kendisine yakışmamış, bu ayda birleştirici olmak yerine ayrıştırıcı olmayı tercih etmiştir. Kendisine bundan sonra ki görevinde başarılar dilerim’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.