Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da ki Tavuk Kulübesi Yanarak Kül Oldu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.05.2023 - 10:09, Güncelleme: 16.05.2023 - 11:08
 

Bafra'da ki Tavuk Kulübesi Yanarak Kül Oldu

Bafra'nın Kavakpınar Mahallesi Veli Efendi sokakta bir tavuk kulübesinde çıkan yangında kulübe küle döndü
Edinilen bilgiye göre olay Samsun'un Bafra İlçesi Kavakpınar Mahallesi Veli Efendi Sokak’taki bir arazide bulunan tavuk kulübesinde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Görenlerin ihbarı üzerine  Olay yerine gelen  Samsun büyükşehir belediye itfaiye amirliği kısa sürede yangını söndürerek soğutma işlemlerine başladı. Yangın sonucu tavuk kulübesi kullanılamaz hale geldi.Yangının çıktığı esnada kulübenin içinde olan tavuk ve civcivler kurtarıldı itfaiye ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.
Bafra'nın Kavakpınar Mahallesi Veli Efendi sokakta bir tavuk kulübesinde çıkan yangında kulübe küle döndü

Edinilen bilgiye göre olay Samsun'un Bafra İlçesi Kavakpınar Mahallesi Veli Efendi Sokak’taki bir arazide bulunan tavuk kulübesinde henüz öğrenilemeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

Görenlerin ihbarı üzerine  Olay yerine gelen  Samsun büyükşehir belediye itfaiye amirliği kısa sürede yangını söndürerek soğutma işlemlerine başladı. Yangın sonucu tavuk kulübesi kullanılamaz hale geldi.Yangının çıktığı esnada kulübenin içinde olan tavuk ve civcivler kurtarıldı

itfaiye ekiplerince olayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.