Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri iftarda buluştu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.04.2024 - 12:46, Güncelleme: 05.04.2024 - 12:46
 

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri iftarda buluştu

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde düzenledikleri iftar ile bir araya geldiler.
Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, okula aidiyet duygusunu güçlendirmek ve olumlu bir okul iklimi oluşturmak amacıyla, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri İsa Uğurlu'nun koordinasyonunda bir iftar programı düzenledi. Okul bahçesinde gerçekleşen bu etkinlikte, 11. sınıf öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri yanı sıra, sorumlu rehberlik öğretmeni ve 11. sınıflardan sorumlu müdür yardımcısı Halise Gözde Akay, Okul Aile Birliği temsilcileri ve okul müdürü Recep Dokgöz’de katılım sağladılar. Okul Müdürü Dokgöz, Bu etkinlik, öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlamıştır. Ayrıca, okul yönetimi, öğretmenler ve velilerin bir araya gelerek öğrencilere destek olmaları ve onlara moral verilmeye çalışıldı. Dokgöz, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi'nin düzenlediği bu etkinlik, öğrenciler arasında dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendirmenin yanı sıra, okula aidiyet duygusunu ve olumlu bir okul ortamını teşvik etmeye yönelik önemli bir adımdır’ dedi.  
Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri, okul bahçesinde düzenledikleri iftar ile bir araya geldiler.

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencileri, okula aidiyet duygusunu güçlendirmek ve olumlu bir okul iklimi oluşturmak amacıyla, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri İsa Uğurlu'nun koordinasyonunda bir iftar programı düzenledi.

Okul bahçesinde gerçekleşen bu etkinlikte, 11. sınıf öğrencileri ve sınıf rehber öğretmenleri yanı sıra, sorumlu rehberlik öğretmeni ve 11. sınıflardan sorumlu müdür yardımcısı Halise Gözde Akay, Okul Aile Birliği temsilcileri ve okul müdürü Recep Dokgöz’de katılım sağladılar.

Okul Müdürü Dokgöz, Bu etkinlik, öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirerek birlik ve beraberlik duygularını pekiştirmeyi amaçlamıştır. Ayrıca, okul yönetimi, öğretmenler ve velilerin bir araya gelerek öğrencilere destek olmaları ve onlara moral verilmeye çalışıldı. Dokgöz, Bafra Atatürk Anadolu Lisesi'nin düzenlediği bu etkinlik, öğrenciler arasında dayanışma ve paylaşma kültürünü güçlendirmenin yanı sıra, okula aidiyet duygusunu ve olumlu bir okul ortamını teşvik etmeye yönelik önemli bir adımdır’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.