Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.04.2024 - 12:12, Güncelleme: 06.04.2024 - 12:12
 

Bafra'da Şehit Polisler İçin Mevlit Okutuldu

Samsun'un Bafra ilçesinde, "10 Nisan Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Büyük Cami'de şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Samsun'un Bafra ilçesinde, "10 Nisan Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Büyük Cami'de şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, görevleri başında şehit düşen teşkilat mensupları ve tüm şehitler için dua edildi. Cuma namazı öncesinde gerçekleşen programda, cami çıkışında toplum destekli polis ekipleri tarafından kandil şekeri ikramı yapıldı. Ayrıca, trafik güvenliği eylem planı ve dolandırıcılık konularında bilgilendirme amacıyla broşürler dağıtıldı. Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcı Olcay Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet Gökcan ve diğer daire müdürleri ile birlikte emniyet mensupları ve vatandaşlar programda yer aldı. Şehit polislerin manevi hatırasını yaşatmak ve onların fedakarlıklarını anmak amacıyla düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, katılımcılar tarafından büyük bir saygı ve ilgiyle karşılandı.  
Samsun'un Bafra ilçesinde, "10 Nisan Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Büyük Cami'de şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.

Samsun'un Bafra ilçesinde, "10 Nisan Polis Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Büyük Cami'de şehitler için Mevlid-i Şerif programı düzenlendi. Emniyet Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinlikte, görevleri başında şehit düşen teşkilat mensupları ve tüm şehitler için dua edildi.

Cuma namazı öncesinde gerçekleşen programda, cami çıkışında toplum destekli polis ekipleri tarafından kandil şekeri ikramı yapıldı. Ayrıca, trafik güvenliği eylem planı ve dolandırıcılık konularında bilgilendirme amacıyla broşürler dağıtıldı.

Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Cumhuriyet Başsavcı Olcay Aksoy, İlçe Emniyet Müdürü Murat Öner, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Adalet Gökcan ve diğer daire müdürleri ile birlikte emniyet mensupları ve vatandaşlar programda yer aldı.

Şehit polislerin manevi hatırasını yaşatmak ve onların fedakarlıklarını anmak amacıyla düzenlenen Mevlid-i Şerif programı, katılımcılar tarafından büyük bir saygı ve ilgiyle karşılandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.