Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ankara’da her şey yolunda gibi duruyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.04.2024 - 18:39, Güncelleme: 30.04.2024 - 18:39
 

Ankara’da her şey yolunda gibi duruyor

Tarihi Meclis toplantısı sonrası MHP’lileri Ankara’ya yaptığı ziyaret merak konusu oldu.
 Ankara’da gülen yüzler bazı beklentileri boşa düşürdü. MHP’li Bafra Belediye Meclis üyelerinin ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın bazı yetkilerini kısıtlaması ve komisyon üyeliklerinde AK Parti adaylarına destek vermemesi siyaset gündemindeki yerini hala koruyor.  MHP Meclis üyelerinin bu tavrı, mhp seçmeninin büyük bir kesiminde memnuniyet ile karşılanırken, AK Partililer ise bu tavrı ittifak ruhuna aykırı hatta ihanet olarak gördü. Tarihi Meclis toplantısı sonrası gözler AK Parti’nin üst düzey yöneticilerine ve MHP Genel Merkezine çevrildi. Kulislerde MHP Samsun ve Bafra yönetimlerinin görevden alınacağına dair şayialar dolaştırırken, Ankara’dan paylaşılan fotoğraflar bazı kesimlerde hayal kırıklığı yarattı. MHP MYK üyesi Mustafa Çavuş, MHP Samsun İl Başkan Burhan Mucur, MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta, MHP Meclis üyesi Abdurrahman Çamaş, MHP Samsun Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal’ı ziyaret etti. MHP Bafra teşkilatı ziyareti sosyal medya hesabından, “Türk Dünyası ve Uluslararası ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. İlyas TOPSAKAL Beyi makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun Dileklerimizi ve Bafra’nın selamını İlettik.” sözleri ile duyurdu. Kulislerden alınan bilgiye göre ziyaretler Ankara’da hoş bir havada gerçekleşti. Topsakal’ın önümüzdeki günlerde Bafra’ya gelip temaslarda bulunması bekleniyor. Başka bir iddiaya göre ise, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin Bafra Meclisinde bulunan meclis üyelerine  henüz bir tepki göstermeyecekleri gelen bilgiler arasında.    
Tarihi Meclis toplantısı sonrası MHP’lileri Ankara’ya yaptığı ziyaret merak konusu oldu.

 Ankara’da gülen yüzler bazı beklentileri boşa düşürdü. MHP’li Bafra Belediye Meclis üyelerinin ilk meclis toplantısında Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın bazı yetkilerini kısıtlaması ve komisyon üyeliklerinde AK Parti adaylarına destek vermemesi siyaset gündemindeki yerini hala koruyor.


  MHP Meclis üyelerinin bu tavrı, mhp seçmeninin büyük bir kesiminde memnuniyet ile karşılanırken, AK Partililer ise bu tavrı ittifak ruhuna aykırı hatta ihanet olarak gördü. Tarihi Meclis toplantısı sonrası gözler AK Parti’nin üst düzey yöneticilerine ve MHP Genel Merkezine çevrildi. Kulislerde MHP Samsun ve Bafra yönetimlerinin görevden alınacağına dair şayialar dolaştırırken, Ankara’dan paylaşılan fotoğraflar bazı kesimlerde hayal kırıklığı yarattı.

MHP MYK üyesi Mustafa Çavuş, MHP Samsun İl Başkan Burhan Mucur, MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta, MHP Meclis üyesi Abdurrahman Çamaş, MHP Samsun Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İlyas Topsakal’ı ziyaret etti. MHP Bafra teşkilatı ziyareti sosyal medya hesabından, “Türk Dünyası ve Uluslararası ilişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Samsun Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. İlyas TOPSAKAL Beyi makamında ziyaret ederek Hayırlı Olsun Dileklerimizi ve Bafra’nın selamını İlettik.” sözleri ile duyurdu. Kulislerden alınan bilgiye göre ziyaretler Ankara’da hoş bir havada gerçekleşti. Topsakal’ın önümüzdeki günlerde Bafra’ya gelip temaslarda bulunması bekleniyor.

Başka bir iddiaya göre ise, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi'nin Bafra Meclisinde bulunan meclis üyelerine  henüz bir tepki göstermeyecekleri gelen bilgiler arasında.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.