Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Vahit Perçin'den 1 Mayıs İşçe Bayramı Mesajı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.04.2024 - 16:59, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:59
 

Vahit Perçin'den 1 Mayıs İşçe Bayramı Mesajı

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin''den 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı
CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlamak mesajı yayımladı. Başkan Perçin mesajında şu ifadeleri kullandı:" Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa mensup bir milletin mensuplarıyız. CHP olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İşçilerin özlük haklarını iyileştirecek çalışmalar yapıyoruz. 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmasını diliyorum.   En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.”
CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin''den 1 Mayıs İşçi Bayramı Mesajı

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla kutlamak mesajı yayımladı.
Başkan Perçin mesajında şu ifadeleri kullandı:" Bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa mensup bir milletin mensuplarıyız. CHP olarak emekçilerimizin daha iyi yaşam koşullarına ulaşmaları için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İşçilerin özlük haklarını iyileştirecek çalışmalar yapıyoruz. 1 Mayıs, şiddetin, kavganın, çatışma ve gerginliğin günü değil, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, mücadelenin, barışın, kardeşliğin ve baharın günü olmasını diliyorum.
 

En yüce değer olan emeğin, alın terinin, üreterek çalışmanın gücünün kutlandığı bu günde tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyor, barış ve huzur içinde geçmesini temenni ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.