Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

1930 Bafraspor İçin Kader Maçı!!!

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 28.04.2023 - 17:06, Güncelleme: 29.04.2023 - 11:35
 

1930 Bafraspor İçin Kader Maçı!!!

Samsun Süper Amatör Ligi Hüseyin Kanbur Sezonu'nda, B Grubu play-off maçlarında tek maçla, bir üst lige çıkmaya hak kazanan Bafraspor, Bal ligin'den düşen Samsun Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.
Samsun Süper Amatör Ligi Hüseyin Kanbur Sezonu'nda, B Grubu play-off maçlarında tek maçla, bir üst lige çıkmaya hak kazanan 1930 Bafraspor, hafta sonu oynayacağı maça kitlendi. Talihsizlikleri unutarak yeni bir sayfa ile gözünü BAL ligine çeviren 1930 Bafraspor BAL liginden düşen Samsun Büyükşehir Belediyespor ile Cumartesi günü saat 16:30 Baruthane stadında karşılaşacak. Hafta Sonu oynanacak maça, Bafraspor taraftar gruplarının katılacağı, takımlarına tek maçlık karşılaşmada tek yürek, tek bilek olarak tam destek vereceği gelen bilgiler arasında 1930 Bafraspor’a Bafrahaberi.com ailesi olarak başarılar dileriz. NOT: Baruthane Stadı'nın Adresi: Baruthane, Bafra Cd. No:87, İlkadım / Samsun 1930 Bafraspor'a destek olmaya gitmek isteyenler için Bafra Belediyesi 2 minibüs, 1 otobüs tahsis etmiştir.
Samsun Süper Amatör Ligi Hüseyin Kanbur Sezonu'nda, B Grubu play-off maçlarında tek maçla, bir üst lige çıkmaya hak kazanan Bafraspor, Bal ligin'den düşen Samsun Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Samsun Süper Amatör Ligi Hüseyin Kanbur Sezonu'nda, B Grubu play-off maçlarında tek maçla, bir üst lige çıkmaya hak kazanan 1930 Bafraspor, hafta sonu oynayacağı maça kitlendi. Talihsizlikleri unutarak yeni bir sayfa ile gözünü BAL ligine çeviren 1930 Bafraspor BAL liginden düşen Samsun Büyükşehir Belediyespor ile Cumartesi günü saat 16:30 Baruthane stadında karşılaşacak. Hafta Sonu oynanacak maça, Bafraspor taraftar gruplarının katılacağı, takımlarına tek maçlık karşılaşmada tek yürek, tek bilek olarak tam destek vereceği gelen bilgiler arasında 1930 Bafraspor’a Bafrahaberi.com ailesi olarak başarılar dileriz.

NOT: Baruthane Stadı'nın Adresi: Baruthane, Bafra Cd. No:87, İlkadım / Samsun

1930 Bafraspor'a destek olmaya gitmek isteyenler için Bafra Belediyesi 2 minibüs, 1 otobüs tahsis etmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.