Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

1930 Bafraspor Yolspor ile 1-1 Berabere Kaldı

Gündem 15.04.2024 - 09:31, Güncelleme: 15.04.2024 - 10:02
 

1930 Bafraspor Yolspor ile 1-1 Berabere Kaldı

Samsun Süper Amatör Lig'i 8. hafta karşılaşmasında mutlak galibiyetle maça çıkan 1930 Bafraspor, 1-1 berabere kalarak Bal Lig'ine çıkma yolunda önemli yara aldık.
Samsun Süper Amatör Lig'e yükselme Play Off maçlarının sekizinci haftasında, lider durumda olan Samsun Yolspor ile 1930 Bafraspor karşı karşıya geldi. Maçta Volkan Serim ve Sönmez Yıldırım'ın golleriyle skor 1-1 berabere sonuçlandı. Ancak hakem kararlarıyla tartışmalar yaşandı ve 1930 Bafraspor, rakibiyle puan farkını azaltma şansını değerlendiremedi. Maç Detayları: Hakemler: Yakup Bakır, Coşkun Yalçın, Musa Çetindemir Yer: Bafra Şehir Stadyumu Çim Sahası Goller: 5. Dakika: Volkan Serim (1930 Bafraspor)   Dakika: Sönmez Yıldırım (Yolspor) Sarı Kartlar: 1930 Bafraspor: Batınay, Şahan, Melih Yolspor: Akif, Ertekin, Gökay Kırmızı Kartlar: 1930 Bafraspor: Samet Ersin Yolspor: Enes Bozkurt Dinç 1930 Bafraspor İlk 11: Eyüp, Ali, Oğuzhan, Şahan, Ceyhun, Mikail (C), Diyar, Eray, Batınay, İsmail, Volkan Yedekler: Alper, Engin Can, Samet, Can, Emrah, Yavuz, Alkan, Emirhan, Furkan Yolspor İlk 11: Utku (C), Ertekin, Akif, İbrahim, Doğan, Sönmez, Berk, Yusuf, Ozan, Gökay, Gökdeniz Yedekler: Bünyamin, Özgür, Alperen, Serdar, Arif, Tolga, Melih Maç, hava güzel olduğu için taraftarın ilgisiyle başladı ve her iki ekip hızlı bir tempo tutturdu. 1930 Bafraspor, 5. dakikada Volkan Serim'in golüyle öne geçti, ancak bu gol sonrası gerilim arttı ve her iki takımdan da birer kırmızı kart gördü. Yolspor, 7. dakikada Sönmez Yıldırım'ın golüyle beraberliği sağladı. İlk yarıda başka gol olmazken, Sönmez Yıldırım sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti ve hastaneye kaldırıldı. İkinci yarıda da etkili olmaya çalışan her iki takım da gol bulamadı ve maç 1-1 sona erdi. 1930 Bafraspor'un kulüp yöneticileri, İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız ve spor severlerin desteğiyle çıktığı önemli maçta, hakem kararları nedeniyle galibiyetten uzak kaldı. Taraftarlar, maç sonunda hakemlere büyük tepki gösterirken, 1930 Bafraspor bir sonraki maçta Tekkeköyspor'a konuk olacak.    
Samsun Süper Amatör Lig'i 8. hafta karşılaşmasında mutlak galibiyetle maça çıkan 1930 Bafraspor, 1-1 berabere kalarak Bal Lig'ine çıkma yolunda önemli yara aldık.

Samsun Süper Amatör Lig'e yükselme Play Off maçlarının sekizinci haftasında, lider durumda olan Samsun Yolspor ile 1930 Bafraspor karşı karşıya geldi. Maçta Volkan Serim ve Sönmez Yıldırım'ın golleriyle skor 1-1 berabere sonuçlandı. Ancak hakem kararlarıyla tartışmalar yaşandı ve 1930 Bafraspor, rakibiyle puan farkını azaltma şansını değerlendiremedi.

Maç Detayları:

Hakemler: Yakup Bakır, Coşkun Yalçın, Musa Çetindemir

Yer: Bafra Şehir Stadyumu Çim Sahası

Goller:

  • 5. Dakika: Volkan Serim (1930 Bafraspor)
  •  
  1. Dakika: Sönmez Yıldırım (Yolspor)

Sarı Kartlar:

  • 1930 Bafraspor: Batınay, Şahan, Melih
  • Yolspor: Akif, Ertekin, Gökay

Kırmızı Kartlar:

  • 1930 Bafraspor: Samet Ersin
  • Yolspor: Enes Bozkurt Dinç

1930 Bafraspor İlk 11: Eyüp, Ali, Oğuzhan, Şahan, Ceyhun, Mikail (C), Diyar, Eray, Batınay, İsmail, Volkan

Yedekler: Alper, Engin Can, Samet, Can, Emrah, Yavuz, Alkan, Emirhan, Furkan

Yolspor İlk 11: Utku (C), Ertekin, Akif, İbrahim, Doğan, Sönmez, Berk, Yusuf, Ozan, Gökay, Gökdeniz

Yedekler: Bünyamin, Özgür, Alperen, Serdar, Arif, Tolga, Melih

Maç, hava güzel olduğu için taraftarın ilgisiyle başladı ve her iki ekip hızlı bir tempo tutturdu. 1930 Bafraspor, 5. dakikada Volkan Serim'in golüyle öne geçti, ancak bu gol sonrası gerilim arttı ve her iki takımdan da birer kırmızı kart gördü. Yolspor, 7. dakikada Sönmez Yıldırım'ın golüyle beraberliği sağladı.

İlk yarıda başka gol olmazken, Sönmez Yıldırım sakatlanarak sahayı sedyeyle terk etti ve hastaneye kaldırıldı. İkinci yarıda da etkili olmaya çalışan her iki takım da gol bulamadı ve maç 1-1 sona erdi.

1930 Bafraspor'un kulüp yöneticileri, İYİ Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamdi Yıldız ve spor severlerin desteğiyle çıktığı önemli maçta, hakem kararları nedeniyle galibiyetten uzak kaldı. Taraftarlar, maç sonunda hakemlere büyük tepki gösterirken, 1930 Bafraspor bir sonraki maçta Tekkeköyspor'a konuk olacak.



 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.