Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

24 Kasım Öğretmenler Günü Kupası Son Buldu

Dünya 03.12.2022 - 09:50, Güncelleme: 04.12.2022 - 18:45
 

24 Kasım Öğretmenler Günü Kupası Son Buldu

Bafra’da gerçekleştirilen 24 Kasım Voleybol turnuvası şampiyona belli oldu
Bafra Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler günü voleybol turnuvası fün yapılan karşılaşmalarla son buldu. Finalde Atatürk Anadolu Lisesi ve Dededağ Şehit İsa Kurt ortaokulu karşı karşıya geldi. son sette üstünlüğünü ortaya koyan Bafra Atatürk Anadolu Lisesi kupayı kazanan taraf oldu. Turnuva sonunda ödülleri Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak takdim etti. Turnuva da ikinci olan Dededağ Şehit İsa Kurt Ortaokulu’nun ödülünü ise Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu takdim etti.  3. sırayı alan Kız İmam Hatip Anadolu Lisesine ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna kupayı takdim etti.    ödül törenine, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, okul müdürleri ve öğretmenleri, öğrenciler ve oyuncuların yakınları katıldı.  
Bafra’da gerçekleştirilen 24 Kasım Voleybol turnuvası şampiyona belli oldu

Bafra Kaymakamlığı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler günü voleybol turnuvası fün yapılan karşılaşmalarla son buldu. Finalde Atatürk Anadolu Lisesi ve Dededağ Şehit İsa Kurt ortaokulu karşı karşıya geldi. son sette üstünlüğünü ortaya koyan Bafra Atatürk Anadolu Lisesi kupayı kazanan taraf oldu. Turnuva sonunda ödülleri Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak takdim etti. Turnuva da ikinci olan Dededağ Şehit İsa Kurt Ortaokulu’nun ödülünü ise Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu takdim etti. 

3. sırayı alan Kız İmam Hatip Anadolu Lisesine ise Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna kupayı takdim etti. 

 

ödül törenine, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, okul müdürleri ve öğretmenleri, öğrenciler ve oyuncuların yakınları katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.