Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Alaçam Bocce Takımı, Türkiye Şampiyonasında Samsun’u Temsil Edecek

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.06.2024 - 12:28, Güncelleme: 11.06.2024 - 12:28
 

Alaçam Bocce Takımı, Türkiye Şampiyonasında Samsun’u Temsil Edecek

11-14 Haziran tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Çim Topu Türkiye Şampiyonası’nda Samsun ilini temsilen Alaçam Bocce takımı yarışacak.
11-14 Haziran tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Çim Topu Türkiye Şampiyonası’nda Samsun ilini temsilen Alaçam Bocce takımı yarışacak. Alaçam Bocce takımı, 2023 yılında Avustralya'nın Gold Coast şehrinde düzenlenen Çim Topu Dünya Şampiyonasında ülkemizi 3 sporcu ile temsil ederek önemli bir başarı elde etmişti. Bu yılki hedefleri ise İskoçya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmek. Hazırlık Süreci ve Hedefler Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir, Çim Topu Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan takımın aylarca süren yoğun bir antrenman programı ile hazırlandığını belirtti. Bozdemir, şunları söyledi: “2023 yılında 4 sporcumuz Türk milli takımı ile ülkemizi Çim Topu Dünya Şampiyonalarında temsil etti. Alaçam’da 104 lisanslı sporcumuz var. Alaçam gibi küçük bir ilçeden Bocce ve çim topunda toplam 17 milli sporcu çıkardık. Bu sene inşallah milli sporcumuz sayımızı daha da artıracağız. İlk hedefimiz İskoçya’da yapılacak Avrupa Çim Topu Şampiyonasında ülkemizi kız ve erkek takımlarında temsil etmek olacak. Bize destek olan herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.” Alaçam’ın Spor Başarıları Alaçam ilçesi, spor alanında gösterdiği başarılarla dikkat çekiyor. Küçük bir ilçe olmasına rağmen, Bocce ve çim topunda toplam 17 milli sporcu yetiştiren Alaçam, Türkiye genelinde önemli bir örnek teşkil ediyor. İlçede sporun gelişimi için yapılan çalışmalar ve gençlerin spora yönlendirilmesi, bu başarıların arkasındaki önemli faktörlerden biri olarak öne çıkıyor. İzmir’deki Şampiyonadan Beklentiler İzmir’de düzenlenecek olan Çim Topu Türkiye Şampiyonası’nda Alaçam Bocce takımının göstereceği performans, hem Samsun hem de Türkiye için büyük önem taşıyor. Takımın başarılı olması halinde, İskoçya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılma şansı elde edecekler. Alaçam Bocce takımına başarılar diler, şampiyonada kendilerine güvenen ve destekleyen herkese layık olacak bir performans sergilemelerini temenni ederiz.  
11-14 Haziran tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Çim Topu Türkiye Şampiyonası’nda Samsun ilini temsilen Alaçam Bocce takımı yarışacak.

11-14 Haziran tarihleri arasında İzmir’de düzenlenecek olan Çim Topu Türkiye Şampiyonası’nda Samsun ilini temsilen Alaçam Bocce takımı yarışacak.

Alaçam Bocce takımı, 2023 yılında Avustralya'nın Gold Coast şehrinde düzenlenen Çim Topu Dünya Şampiyonasında ülkemizi 3 sporcu ile temsil ederek önemli bir başarı elde etmişti. Bu yılki hedefleri ise İskoçya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonasında Türkiye’yi temsil etmek.

Hazırlık Süreci ve Hedefler

Beden eğitimi öğretmeni ve Bocce Milli takım antrenörü Gökhan Bozdemir, Çim Topu Türkiye Şampiyonası'na katılacak olan takımın aylarca süren yoğun bir antrenman programı ile hazırlandığını belirtti. Bozdemir, şunları söyledi:

“2023 yılında 4 sporcumuz Türk milli takımı ile ülkemizi Çim Topu Dünya Şampiyonalarında temsil etti. Alaçam’da 104 lisanslı sporcumuz var. Alaçam gibi küçük bir ilçeden Bocce ve çim topunda toplam 17 milli sporcu çıkardık. Bu sene inşallah milli sporcumuz sayımızı daha da artıracağız. İlk hedefimiz İskoçya’da yapılacak Avrupa Çim Topu Şampiyonasında ülkemizi kız ve erkek takımlarında temsil etmek olacak. Bize destek olan herkese şahsım ve sporcularım adına çok teşekkür ediyorum.”

Alaçam’ın Spor Başarıları

Alaçam ilçesi, spor alanında gösterdiği başarılarla dikkat çekiyor. Küçük bir ilçe olmasına rağmen, Bocce ve çim topunda toplam 17 milli sporcu yetiştiren Alaçam, Türkiye genelinde önemli bir örnek teşkil ediyor. İlçede sporun gelişimi için yapılan çalışmalar ve gençlerin spora yönlendirilmesi, bu başarıların arkasındaki önemli faktörlerden biri olarak öne çıkıyor.

İzmir’deki Şampiyonadan Beklentiler

İzmir’de düzenlenecek olan Çim Topu Türkiye Şampiyonası’nda Alaçam Bocce takımının göstereceği performans, hem Samsun hem de Türkiye için büyük önem taşıyor. Takımın başarılı olması halinde, İskoçya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na katılma şansı elde edecekler.

Alaçam Bocce takımına başarılar diler, şampiyonada kendilerine güvenen ve destekleyen herkese layık olacak bir performans sergilemelerini temenni ederiz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.