Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Alaçamspor namağlup yoluna devam ediyor

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.02.2023 - 09:38, Güncelleme: 27.02.2023 - 09:38
 

Alaçamspor namağlup yoluna devam ediyor

Samsun Hüseyin Kanbur Süper Amatör Ligi A grubunun 13. haftasında Alaçamspor kendi sahasında ağırladığı Termespor'u Celil Kurt(2) ve 90. dakika Gökhan Çetin'in golleriyle 3-2 mağlup ederek ligi lider bitirdi.
Alaçamspor Playoff öncesi ligdeki maçlardaki galibiyet serisine devam ederken 6 Şubatta Ülkemizin Kahramanmaraş merkezli 12 İli etkileyen iki büyük deprem sonrası lige ara verilmesinde sonrası bu hafta başlayan ligde Alaçamspor konuk ettiği Termespor'u 3-2 mağlup ederken galibiyetin serisinin yanı sıra ligi de lider bitirmeyi Playy offlar öncesi garantiledi. ALAÇAMSPOR SAHAYA ''BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE'M'' PANKARTIYLA ÇIKTI Alaçamspor sahaya " Başımız  Sağ olsun TÜRKİYEM" bankartıyla çıktı. Oynan bu zorlu  geçen maçta son sözü 90. dakikada Alaçamspor'un oyuncusu Gökhan Çetin söylerken attığı golle Alaçamspor maçı 3-2 kazandı. Bu maçta Alaçamspor'un Termespor karşısında galibiyete taşıyan golleri ise Celil Kurt (2) ve Gökhan Çetin'den geldi. Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, ligi lider olarak bitirdik. Artık Bal ligine yükselme maçları olan PlayOff maçlarına odaklanmaya başladık. Bundan sonra tüm gücümüzle ligde göstermiş olduğumuz performansı bu maçlarda da göstermek istiyoruz. Bunu da yapacak güçte bir takımız.  Biz kocaman  Alaçamspor Ailesiyiz, Başkanıyla, Yönetimiyle, şehriyle, taraftarıyla şehir dışında bizlere destek veren değerli iş insanlarıyla güçlü bir Aileyiz.  Bu güçlü Aileye de Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselmek yakışır' dedi. 
Samsun Hüseyin Kanbur Süper Amatör Ligi A grubunun 13. haftasında Alaçamspor kendi sahasında ağırladığı Termespor'u Celil Kurt(2) ve 90. dakika Gökhan Çetin'in golleriyle 3-2 mağlup ederek ligi lider bitirdi.

Alaçamspor Playoff öncesi ligdeki maçlardaki galibiyet serisine devam ederken 6 Şubatta Ülkemizin Kahramanmaraş merkezli 12 İli etkileyen iki büyük deprem sonrası lige ara verilmesinde sonrası bu hafta başlayan ligde Alaçamspor konuk ettiği Termespor'u 3-2 mağlup ederken galibiyetin serisinin yanı sıra ligi de lider bitirmeyi Playy offlar öncesi garantiledi.

ALAÇAMSPOR SAHAYA ''BAŞIN SAĞ OLSUN TÜRKİYE'M'' PANKARTIYLA ÇIKTI

Alaçamspor sahaya " Başımız  Sağ olsun TÜRKİYEM" bankartıyla çıktı. Oynan bu zorlu  geçen maçta son sözü 90. dakikada Alaçamspor'un oyuncusu Gökhan Çetin söylerken attığı golle Alaçamspor maçı 3-2 kazandı. Bu maçta Alaçamspor'un Termespor karşısında galibiyete taşıyan golleri ise Celil Kurt (2) ve Gökhan Çetin'den geldi.
Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, ligi lider olarak bitirdik. Artık Bal ligine yükselme maçları olan PlayOff maçlarına odaklanmaya başladık.
Bundan sonra tüm gücümüzle ligde göstermiş olduğumuz performansı bu maçlarda da göstermek istiyoruz. Bunu da yapacak güçte bir takımız.  Biz kocaman  Alaçamspor Ailesiyiz, Başkanıyla, Yönetimiyle, şehriyle, taraftarıyla şehir dışında bizlere destek veren değerli iş insanlarıyla güçlü bir Aileyiz.  Bu güçlü Aileye de Bölgesel Amatör Ligi'ne (BAL) yükselmek yakışır' dedi. 

Alaçamspor namağlup yoluna devam ediyorAlaçamspor namağlup yoluna devam ediyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.