Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Alaçamspor rakiplerine geçit vermiyor

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.01.2023 - 20:23, Güncelleme: 29.01.2023 - 20:23
 

Alaçamspor rakiplerine geçit vermiyor

Alaçamspor deplasmanda karşılaştığı Türk Telekomspor’u 3 golle geçerek gruplarda liderliğini sürdürürken namağlup ünvanını korumaya devam ediyor.
Alaçamspor deplasmanda karşılaştığı Türk Telekomspor’u 3 golle geçerek gruplarda liderliğini sürdürürken namağlup ünvanını korumaya devam ediyor. Samsun Hüseyin Kanbur Sal Süper Amatör Ligi A grubunun 11. haftasında Alaçamspor deplasmanda konuk olduğu Samsun Türk Telekomspor'u Burak Can (2) ve Gökhan Çetin'in attığı gollerle 3-0 mağlup ederek ligdeki liderliğini sürdürdü. Alaçamspor geçen hafta Havza Belediyespor'u kendi sahası seyircisi önünde 3-0 gibi net skorla mağlup ederken, bu hafta aynı tarifeyi Samsun Türk Telekomspor'a uyguladı. İlk yarısı oldukça vasat geçen maçta her iki ekipte etkili olamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdiler. İkinci devre kendini toparlayan Alaçamspor rakip kalede gol pozisyonlarına girmeye başladı. Alaçamspor, 60. dakika da Burak Can ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Dakikalar 70 gösterirken Alaçamspor’da sahneye Burak Can çıkarak maçta kendisini ve takımının ikinci golü kaydederek maçta durumu 2-0’a getirdi. Alaçamspor 75. dakika da Gökhan Çetin ile bulduğu golle karşılaşmada durumu 3-0 getirdi. Maç sonrası kısa açıklama yapan Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, Alaçamspor olarak Playoflar öncesi ligin son haftalarında rakiplerimizi yenmeye devam ediyoruz’ dedi.
Alaçamspor deplasmanda karşılaştığı Türk Telekomspor’u 3 golle geçerek gruplarda liderliğini sürdürürken namağlup ünvanını korumaya devam ediyor.

Alaçamspor deplasmanda karşılaştığı Türk Telekomspor’u 3 golle geçerek gruplarda liderliğini sürdürürken namağlup ünvanını korumaya devam ediyor.

Samsun Hüseyin Kanbur Sal Süper Amatör Ligi A grubunun 11. haftasında Alaçamspor deplasmanda konuk olduğu Samsun Türk Telekomspor'u Burak Can (2) ve Gökhan Çetin'in attığı gollerle 3-0 mağlup ederek ligdeki liderliğini sürdürdü.

Alaçamspor geçen hafta Havza Belediyespor'u kendi sahası seyircisi önünde 3-0 gibi net skorla mağlup ederken, bu hafta aynı tarifeyi Samsun Türk Telekomspor'a uyguladı.

İlk yarısı oldukça vasat geçen maçta her iki ekipte etkili olamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdiler. İkinci devre kendini toparlayan Alaçamspor rakip kalede gol pozisyonlarına girmeye başladı.

Alaçamspor, 60. dakika da Burak Can ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Dakikalar 70 gösterirken Alaçamspor’da sahneye Burak Can çıkarak maçta kendisini ve takımının ikinci golü kaydederek maçta durumu 2-0’a getirdi.

Alaçamspor 75. dakika da Gökhan Çetin ile bulduğu golle karşılaşmada durumu 3-0 getirdi.

Maç sonrası kısa açıklama yapan Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, Alaçamspor olarak Playoflar öncesi ligin son haftalarında rakiplerimizi yenmeye devam ediyoruz’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.