Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Aslan Koparan, Filistin’de İnsanlık Suçu İşleniyor

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.06.2024 - 00:15, Güncelleme: 08.06.2024 - 00:15
 

Aslan Koparan, Filistin’de İnsanlık Suçu İşleniyor

Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan, Filistin’de ki soykırıma dikkat çekerek, bu bir insanlık suçudur’ dedi.
Aslan Koparan, Son dönemde Filistin'de yaşanan olaylar, dünya kamuoyunun dikkatini bir kez daha bu bölgeye çevirdi. Sivillerin hedef alındığı, masum insanların hayatlarını kaybettiği ve büyük acıların yaşandığı bu trajik olayları derin bir üzüntü ve öfkeyle kınıyoruz. Uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırı bir şekilde gerçekleştirilen bu saldırılar, sivil halkın hayatını tehdit ediyor, toplumun dokusunu bozuyor ve bölgede kalıcı bir barışın sağlanmasını daha da zorlaştırıyor. Savaşın ve şiddetin hiçbir türü kabul edilemez, ancak sivil halkın hedef alındığı bu tür saldırılar, insanlık dışı bir boyut kazanmıştır. Filistin halkının yaşadığı bu büyük acı, tüm insanlığın ortak vicdanında derin yaralar açmıştır. Dünya kamuoyunu, bu trajediye sessiz kalmamaya, adalet ve insan hakları adına harekete geçmeye davet ediyoruz. Özellikle uluslararası toplumun ve yetkili kurumların, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli adımları atması hayati önem taşımaktadır. Filistin'de yaşanan bu soykırımı en güçlü şekilde kınıyor ve dünya genelindeki tüm duyarlı insanları, bu konuda seslerini yükseltmeye davet ediyoruz. Barış ve adaletin hüküm süreceği bir dünya umuduyla, masum insanların haklarının korunması için hep birlikte mücadele etmeye devam etmeliyiz’ dedi.  
Büyük Birlik Partisi Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan, Filistin’de ki soykırıma dikkat çekerek, bu bir insanlık suçudur’ dedi.

Aslan Koparan, Son dönemde Filistin'de yaşanan olaylar, dünya kamuoyunun dikkatini bir kez daha bu bölgeye çevirdi. Sivillerin hedef alındığı, masum insanların hayatlarını kaybettiği ve büyük acıların yaşandığı bu trajik olayları derin bir üzüntü ve öfkeyle kınıyoruz.

Uluslararası hukuka ve insan haklarına aykırı bir şekilde gerçekleştirilen bu saldırılar, sivil halkın hayatını tehdit ediyor, toplumun dokusunu bozuyor ve bölgede kalıcı bir barışın sağlanmasını daha da zorlaştırıyor. Savaşın ve şiddetin hiçbir türü kabul edilemez, ancak sivil halkın hedef alındığı bu tür saldırılar, insanlık dışı bir boyut kazanmıştır.

Filistin halkının yaşadığı bu büyük acı, tüm insanlığın ortak vicdanında derin yaralar açmıştır. Dünya kamuoyunu, bu trajediye sessiz kalmamaya, adalet ve insan hakları adına harekete geçmeye davet ediyoruz. Özellikle uluslararası toplumun ve yetkili kurumların, bu tür olayların bir daha yaşanmaması için gerekli adımları atması hayati önem taşımaktadır.

Filistin'de yaşanan bu soykırımı en güçlü şekilde kınıyor ve dünya genelindeki tüm duyarlı insanları, bu konuda seslerini yükseltmeye davet ediyoruz. Barış ve adaletin hüküm süreceği bir dünya umuduyla, masum insanların haklarının korunması için hep birlikte mücadele etmeye devam etmeliyiz’ dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.