Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Aysunzade Tekstil Kuruluşunun 6. yılını coşkuyla kutladı

Kültür-Sanat 30.10.2022 - 08:47, Güncelleme: 30.10.2022 - 08:47
 

Aysunzade Tekstil Kuruluşunun 6. yılını coşkuyla kutladı

Bafra'da bulunan Aysunzade Tekstil fabrikası Yönetim Kurulu'nun düzenlediği organizasyon ile firmanın kuruluşunun 6.yılını coşkuyla kutladı.
"FİRMAMIZ SİZLERİN ÇALIŞMALARI VE EMEĞİ İLE GEÇİMİNİ SAĞLIYOR" Fabrikanın sahibi Aysun Macit, programda konuşma yaptı. Çalışanlarla gurur duyduğunu belirten Aysun Macit, “Bugün firmamızın 6. yıl dönümüne katılarak bizleri onurlandırdınız. Hepinizin bu firmada emeği çok büyük. Bu firma sizlerin çalışmaları, emeği ile geçimini sağlıyor.  Küresel pazarda mücadele ederek birlikte zorlukların üstesinden geliyoruz. AysunzadeTekstil’i daha da üst seviyelere taşımak bizim elimizde. İmkanlar dahilinde tüm sosyal haklarınızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Şartlarımız her geçen gün düzeliyor. Bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 6. yılımızı kutlamayı Cumhuriyet'imizin 99. yılına getirerek hem Cumhuriyet'imizi kutlamak istedik, hemde sizlerle ve ailelerinizle hoşça vakit geçirmek istedik.  Konuşmanın ardından, Aysunzade tekstil fabrikası personeli ve aileleri gönüllerince eğlendiler.         
Bafra'da bulunan Aysunzade Tekstil fabrikası Yönetim Kurulu'nun düzenlediği organizasyon ile firmanın kuruluşunun 6.yılını coşkuyla kutladı.

"FİRMAMIZ SİZLERİN ÇALIŞMALARI VE EMEĞİ İLE GEÇİMİNİ SAĞLIYOR"

Fabrikanın sahibi Aysun Macit, programda konuşma yaptı. Çalışanlarla gurur duyduğunu belirten Aysun Macit, “Bugün firmamızın 6. yıl dönümüne katılarak bizleri onurlandırdınız. Hepinizin bu firmada emeği çok büyük. Bu firma sizlerin çalışmaları, emeği ile geçimini sağlıyor.  Küresel pazarda mücadele ederek birlikte zorlukların üstesinden geliyoruz. AysunzadeTekstil’i daha da üst seviyelere taşımak bizim elimizde. İmkanlar dahilinde tüm sosyal haklarınızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Şartlarımız her geçen gün düzeliyor. Bu şekilde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 6. yılımızı kutlamayı Cumhuriyet'imizin 99. yılına getirerek hem Cumhuriyet'imizi kutlamak istedik, hemde sizlerle ve ailelerinizle hoşça vakit geçirmek istedik. 

Konuşmanın ardından, Aysunzade tekstil fabrikası personeli ve aileleri gönüllerince eğlendiler. 




 




 



 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.