Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Aysu Arslan Türkiye Şampiyonu oldu

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.06.2023 - 17:07, Güncelleme: 03.06.2023 - 17:18
 

Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Aysu Arslan Türkiye Şampiyonu oldu

30 Mayıs - 2 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara'da yapılan 17 yaş Türkiye Badminton Şampiyonasında Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Aysu Arslan Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi
30 Mayıs - 2 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde 300’ün üzerinde kulüpten, 762 sporcunun katılımıyla yapılan 17 yaş Türkiye Badminton Şampiyonasında Samsun Büyükşehir Spor Kulübü Sporcusu aynı zamanda Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Aysu Arslan Çorum Osmancık Koyunbaba Spor kulübü sporcusu partneri Mehmet Can Töremiş ile karışık çiftler katagorisinde Türkiye Şampiyonu olma başarısı göstermiştir. Çift Kadınlar Katagorisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Defne Ilgın Koçak ile birlikte Çift Kadınlar Katagorisinde  Türkiye üçüncüsü oldu Milli Takım Antrenörü Şaban KIRCALI şunları aktardı; başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin haklı gururu içerisindeyiz. Çalışmalarımız ara vermeden disiplinli bir şekilde devam edecektir. Gidecek çok yolumuz ve kazanacağımız daha çok başarımız var. Bize desteklerini esirgemeyen  Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mustafa Demir’e,  Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü aynı zamanda Kulüp Başkanı Sayın Süleyman Demirtaş'a,  Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Feyzullah Dereci'ye, Bafra Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali Katipoğlu'na, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Osman Şenocak'a,  Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Sayın Savaş Keskin’e Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Sayın Üzeyir Kodan'a, Samsun Badminton İl Temsilcisi Semih Uzer’e, Antrenör arkadaşlarım Deniz Balçık'a, İlkay Üresin'e, Muhammet Can Hacıoğlu'na, Koray Yöro'ya ve Batuhan Yılmaz'a Sporcularım adına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.  
30 Mayıs - 2 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara'da yapılan 17 yaş Türkiye Badminton Şampiyonasında Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Aysu Arslan Türkiye Şampiyonu olma başarısı gösterdi

30 Mayıs - 2 Haziran 2023 tarihleri arasında Ankara Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezinde 300’ün üzerinde kulüpten, 762 sporcunun katılımıyla yapılan 17 yaş Türkiye Badminton Şampiyonasında Samsun Büyükşehir Spor Kulübü Sporcusu aynı zamanda Bafra Atatürk Anadolu Lisesi öğrencisi Aysu Arslan Çorum Osmancık Koyunbaba Spor kulübü sporcusu partneri Mehmet Can Töremiş ile karışık çiftler katagorisinde Türkiye Şampiyonu olma başarısı göstermiştir.

Çift Kadınlar Katagorisinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü sporcusu Defne Ilgın Koçak ile birlikte Çift Kadınlar Katagorisinde  Türkiye üçüncüsü oldu

Milli Takım Antrenörü Şaban KIRCALI şunları aktardı; başarılarımıza bir yenisini daha eklemenin haklı gururu içerisindeyiz. Çalışmalarımız ara vermeden disiplinli bir şekilde devam edecektir. Gidecek çok yolumuz ve kazanacağımız daha çok başarımız var. Bize desteklerini esirgemeyen  Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Mustafa Demir’e,  Samsun Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü aynı zamanda Kulüp Başkanı Sayın Süleyman Demirtaş'a,  Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Feyzullah Dereci'ye, Bafra Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Ali Katipoğlu'na, Bafra Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sayın Osman Şenocak'a,  Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Sayın Savaş Keskin’e Samsun Büyükşehir Belediyesi Spor Koordinatörü Sayın Üzeyir Kodan'a, Samsun Badminton İl Temsilcisi Semih Uzer’e, Antrenör arkadaşlarım Deniz Balçık'a, İlkay Üresin'e, Muhammet Can Hacıoğlu'na, Koray Yöro'ya ve Batuhan Yılmaz'a Sporcularım adına sonsuz teşekkür ediyorum dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.