Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Belediyesi Aşevi Bu Bayramda Da Köprü Olacak

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.06.2024 - 21:21, Güncelleme: 11.06.2024 - 21:21
 

Bafra Belediyesi Aşevi Bu Bayramda Da Köprü Olacak

Bafra Belediyesi, Kurban Bayramı’nda Aşevi aracılığıyla hayırseverlerin bağışladığı kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya bu yıl da devam edecek.
Bafra Belediyesi, Kurban Bayramı’nda Aşevi aracılığıyla hayırseverlerin bağışladığı kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya bu yıl da devam edecek. Başkan Hamit Kılıç’ın öncülüğünde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Bafra Belediyesi, bu Kurban Bayramı’nda da hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyor. Haftanın 6 günü 286 hanede 652 ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde iki öğün sıcak yemek yardımı gerçekleştiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Aşevi, Kurban Bayramı'nın 1. gününden itibaren hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul edecek. Kurban Bayramı’nda 4 gün boyunca hayırseverlerin bağışladığı payları kabul edecek olan Bafra Belediyesi Aşevi, bağışlanan kurban paylarını günlük yemeklerin et ihtiyacını karşılamanın yanında kurban kesemeyen ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlanacak. Kurban bağışlarının toplanmasına ilişkin çalışmalar hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mübarek Kurban Bayramı boyunca kardeş elini ihtiyaç sahibi ailelerimize uzatmak isteyen tüm vatandaşlarımızın kurban payı bağışlarını Aşevimiz üzerinden bu yıl da kabul ediyoruz. Bağışlanan kurban etleri aşevimizde hazırlanan yemeklerde kullanılmasının yanında, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelilerimize ulaştıracağız” ifadelerini kullandı. Kurban payı bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar 0362 542 55 84 numaralı aşevi hattı üzerinden iletişime geçebilecekler.
Bafra Belediyesi, Kurban Bayramı’nda Aşevi aracılığıyla hayırseverlerin bağışladığı kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya bu yıl da devam edecek.

Bafra Belediyesi, Kurban Bayramı’nda Aşevi aracılığıyla hayırseverlerin bağışladığı kurban paylarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya bu yıl da devam edecek.

Başkan Hamit Kılıç’ın öncülüğünde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Bafra Belediyesi, bu Kurban Bayramı’nda da hayırseverler ve ihtiyaç sahipleri arasında gönül köprüsü kuruyor.

Haftanın 6 günü 286 hanede 652 ihtiyaç sahibi vatandaşlara günde iki öğün sıcak yemek yardımı gerçekleştiren Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı Aşevi, Kurban Bayramı'nın 1. gününden itibaren hayırsever vatandaşların kurban bağışlarını kabul edecek.

Kurban Bayramı’nda 4 gün boyunca hayırseverlerin bağışladığı payları kabul edecek olan Bafra Belediyesi Aşevi, bağışlanan kurban paylarını günlük yemeklerin et ihtiyacını karşılamanın yanında kurban kesemeyen ihtiyaç sahiplerine dağıtımını sağlanacak.

Kurban bağışlarının toplanmasına ilişkin çalışmalar hakkında bilgi veren Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Mübarek Kurban Bayramı boyunca kardeş elini ihtiyaç sahibi ailelerimize uzatmak isteyen tüm vatandaşlarımızın kurban payı bağışlarını Aşevimiz üzerinden bu yıl da kabul ediyoruz. Bağışlanan kurban etleri aşevimizde hazırlanan yemeklerde kullanılmasının yanında, tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelilerimize ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Kurban payı bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar 0362 542 55 84 numaralı aşevi hattı üzerinden iletişime geçebilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.