Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra CHP Kadın Kollarına Yeni Bir ‘’Nefes’’

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.06.2024 - 07:40, Güncelleme: 05.06.2024 - 07:40
 

Bafra CHP Kadın Kollarına Yeni Bir ‘’Nefes’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşti
CHP Bafra Kadın Kolları 15. Olağan Kongresi, İlçe binasında gerçekleştirildi. tek liste halinde gidilen seçimde Hülya Bayraktar partinin yeni kadın kolları başkanı seçildi.   Seçim sonrasındaHülya Bayraktar şunları söyledi, "CHP Bafra 15. Dönem Kadın Kolları Yönetimi ve Başkanlığı Seçimi Neticesinde Partimizin Kadın Üyelerinin Oy Birliği ile Kadın Kolları Başkanı Seçilmiş Bulunmaktayım. Önceki Dönem Başkanımız Leyla Demir Hanımefendiye ve yönetimine emekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendisinden devraldığım bu bayrağı layığıyla taşıyacağıma olan inancım tamdır. Desteklerini benden esirgemeyen ailem, dostlarım ve tüm örgütümüzün kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum." Bayraktar, yönetim kurulunu oluştururken tecrübeli büyüklerin desteği ve genç kadınların enerjisinden faydalandığını belirterek, "Tecrübeleri ile yolumuzu destekleyen büyüklerim ve enerjileri ile taze kan yaratan genç kadınlarımızla bir yönetim kurulu oluşturduk. Hedefimi, üye sayımızı artırmak ve Bafra'da CHP'yi birinci parti yapmaktır." ifadelerini kullandı. Yeni Yönetim Kurulu CHP Bafra İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu, partinin farklı kesimlerinden kadınları bir araya getirerek güçlü bir ekip oluşturdu. Yönetim kurulunda yer alan isimler şu şekilde sıralandı. Hülya Bayraktar: Başkan Ayşe Koç Burcu Kıran Fatma Yüksel Gamze Akkurt Gülçin Yaman Hatun Sivaslı Meryem Ünal Nihal Yılmaz Sevim Delikurt Sonay Aktaş      
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bafra İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşti

CHP Bafra Kadın Kolları 15. Olağan Kongresi, İlçe binasında gerçekleştirildi.

tek liste halinde gidilen seçimde Hülya Bayraktar partinin yeni kadın kolları başkanı seçildi.  

Seçim sonrasındaHülya Bayraktar şunları söyledi, " CHP Bafra 15. Dönem Kadın Kolları Yönetimi ve Başkanlığı Seçimi Neticesinde Partimizin Kadın Üyelerinin Oy Birliği ile Kadın Kolları Başkanı Seçilmiş Bulunmaktayım. Önceki Dönem Başkanımız Leyla Demir Hanımefendiye ve yönetimine emekleri dolayısıyla teşekkür ediyorum. Kendisinden devraldığım bu bayrağı layığıyla taşıyacağıma olan inancım tamdır. Desteklerini benden esirgemeyen ailem, dostlarım ve tüm örgütümüzün kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum."

Bayraktar, yönetim kurulunu oluştururken tecrübeli büyüklerin desteği ve genç kadınların enerjisinden faydalandığını belirterek, "Tecrübeleri ile yolumuzu destekleyen büyüklerim ve enerjileri ile taze kan yaratan genç kadınlarımızla bir yönetim kurulu oluşturduk. Hedefimi, üye sayımızı artırmak ve Bafra'da CHP'yi birinci parti yapmaktır." ifadelerini kullandı.

Yeni Yönetim Kurulu

CHP Bafra İlçe Kadın Kolları Yönetim Kurulu, partinin farklı kesimlerinden kadınları bir araya getirerek güçlü bir ekip oluşturdu. Yönetim kurulunda yer alan isimler şu şekilde sıralandı.
Hülya Bayraktar: Başkan

Ayşe Koç
Burcu Kıran
Fatma Yüksel
Gamze Akkurt
Gülçin Yaman
Hatun Sivaslı
Meryem Ünal
Nihal Yılmaz
Sevim Delikurt
Sonay Aktaş

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.