Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Depremzedelerin Yanında

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.02.2023 - 16:22, Güncelleme: 15.02.2023 - 16:22
 

Bafra Depremzedelerin Yanında

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra Müftülüğü Cuma günü depremzedeler için Cuma namazı sonrası yapılan yardım miktarını açıkladı
Samsun'un Bafra İlçesi Bafra Müftülüğü Cuma günü depremzedeler için Cuma namazı sonrası yardım talep etti. Yardımlar Bafra Müftülüğünde toplandı ve yapılan yardımın 1 milyon 376 bin 515 lira olduğu açıklandı. MÜFTÜLÜK  YARDIMIN MİKTARINI AÇIKLADI Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından tüm Türkiye birlik oldu. Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde mağdur olan depremzedelerimiz için tüm ülke kenetlendi ve yardımlar aralıksız devam etti.  Bafradan’da depremzedeler için yardım kampanyaları başlatılmış yaraların sarılması hızlandırılmıştı. Bafra müftülüğü Cuma günü, cuma vaazinden sonra depremzedeler için namaz çıkışı maddi destek istemiş Bafra halkı ise başlatılan yardımda toplam  1 milyon 376 bin 515 lira bağışlayarak yaraların sarılmasında önemli rol oynadı.  HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN Bafra Müftüsü Necmettin Kayar ise şunları söyledi, ''Türk halkı gerektiğinde bir olmasını bilen bir toplumuz, bizler bir birimize ne kadar kızsakta yeri geldiğinde bir olmasını bilen bir toplumuz. bu yardımda az çok demeden katkı veren herkesten Allah razı olsun" dedi.  
Samsun'un Bafra İlçesi Bafra Müftülüğü Cuma günü depremzedeler için Cuma namazı sonrası yapılan yardım miktarını açıkladı

Samsun'un Bafra İlçesi Bafra Müftülüğü Cuma günü depremzedeler için Cuma namazı sonrası yardım talep etti. Yardımlar Bafra Müftülüğünde toplandı ve yapılan yardımın 1 milyon 376 bin 515 lira olduğu açıklandı.
MÜFTÜLÜK  YARDIMIN MİKTARINI AÇIKLADI
Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7.7 ve 7.6 şiddetinde meydana gelen depremlerin ardından tüm Türkiye birlik oldu. Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş depreminde mağdur olan depremzedelerimiz için tüm ülke kenetlendi ve yardımlar aralıksız devam etti.
 Bafradan’da depremzedeler için yardım kampanyaları başlatılmış yaraların sarılması hızlandırılmıştı. Bafra müftülüğü Cuma günü, cuma vaazinden sonra depremzedeler için namaz çıkışı maddi destek istemiş Bafra halkı ise başlatılan yardımda toplam  1 milyon 376 bin 515 lira bağışlayarak yaraların sarılmasında önemli rol oynadı. 
HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
Bafra Müftüsü Necmettin Kayar ise şunları söyledi, ''Türk halkı gerektiğinde bir olmasını bilen bir toplumuz, bizler bir birimize ne kadar kızsakta yeri geldiğinde bir olmasını bilen bir toplumuz. bu yardımda az çok demeden katkı veren herkesten Allah razı olsun" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.