Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Devlet Hastanesi'nde sıcak su krizi

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.09.2022 - 09:38, Güncelleme: 08.09.2022 - 09:38
 

Bafra Devlet Hastanesi'nde sıcak su krizi

Bafra Devlet Hastanesi'nde 2 aydır sıcak su krizi yaşanıyor iddiası.
Samsun'un Bafra ilçesinde, bölge hastanesi olarak değerlendirilen Bafra Devlet Hastanesi'nde 2 aydır sıcak su krizi yaşanıyor iddiası. Haber Sitemizin Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşan takipçimiz Bafra Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetini dile getirdi. Takipçimiz, “Hastanenin sıcak suları akmıyor. Ne hastalar ne de hasta yakınları temizliklerini tam yapamıyor. İlgililere söylediğiniz zaman kimse ilgilenmiyor' dedi. HASTALAR İŞKENCE ÇEKİYOR! Hastanede sıcak su olmaması nedeniyle hem hastalar hem de hasta yakınları adeta işkence çekiyor. Hasta Yakınları, Yetkililere birkaç kez söyledik ama kimse aldırış etmedi. Bu eziyet değil mi?" diye dert yandı. Aylardır tedavi gördüğü annesi için hastanede bulunduğunu söyleyen hasta yakını Necati K. eşinin her gün termosla su ısıtmak zorunda kaldığını söyledi. Takipçi, yetkililerin buradaki sorunlara muhakkak çözüm bulmalı diye konuştu.
Bafra Devlet Hastanesi'nde 2 aydır sıcak su krizi yaşanıyor iddiası.

Samsun'un Bafra ilçesinde, bölge hastanesi olarak değerlendirilen Bafra Devlet Hastanesi'nde 2 aydır sıcak su krizi yaşanıyor iddiası.

Haber Sitemizin Whatsapp İhbar Hattı’na ulaşan takipçimiz Bafra Devlet Hastanesi ile ilgili şikayetini dile getirdi.

Takipçimiz, “Hastanenin sıcak suları akmıyor. Ne hastalar ne de hasta yakınları temizliklerini tam yapamıyor. İlgililere söylediğiniz zaman kimse ilgilenmiyor' dedi.

HASTALAR İŞKENCE ÇEKİYOR!

Hastanede sıcak su olmaması nedeniyle hem hastalar hem de hasta yakınları adeta işkence çekiyor.

Hasta Yakınları, Yetkililere birkaç kez söyledik ama kimse aldırış etmedi. Bu eziyet değil mi?" diye dert yandı.

Aylardır tedavi gördüğü annesi için hastanede bulunduğunu söyleyen hasta yakını Necati K. eşinin her gün termosla su ısıtmak zorunda kaldığını söyledi.

Takipçi, yetkililerin buradaki sorunlara muhakkak çözüm bulmalı diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.