Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Fk Evinde Hayat Buldu

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 18.03.2023 - 18:19, Güncelleme: 18.03.2023 - 18:19
 

Bafra Fk Evinde Hayat Buldu

Samsun Süper Amatör Liginden Bal Ligine Çıkma mücadelesi veren takımlardan Bafra FK evinde Termesporu 2-0 yendi
Bafra Şehir Stadyumunda oynanan maçta Bafra FK ilk yarıyı 15. dakikada Ramazan'ın golü ile 1-0 tamamladı. 2.yarıda Bafra FK etkili oyunu ile maçı Emirhan'ın golü ile 2-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdı. Samsun Süper Amatör Liginden Bal Ligine Çıkma mücadelesi veren Bafra takımlarından Bafra FK sıralamada 6. iken 5.sırada yer aldı. Diğer temsilcimiz 1930 Bafraspor ise pazar günü havza Belediye ile Bafra şehir stadyumunda  saat 14.30'da karşı karşıya gelecek.
Samsun Süper Amatör Liginden Bal Ligine Çıkma mücadelesi veren takımlardan Bafra FK evinde Termesporu 2-0 yendi

Bafra Şehir Stadyumunda oynanan maçta Bafra FK ilk yarıyı 15. dakikada Ramazan'ın golü ile 1-0 tamamladı. 2.yarıda Bafra FK etkili oyunu ile maçı Emirhan'ın golü ile 2-0 kazanarak 3 puanı hanesine yazdı.

Samsun Süper Amatör Liginden Bal Ligine Çıkma mücadelesi veren Bafra takımlarından Bafra FK sıralamada 6. iken 5.sırada yer aldı.

Diğer temsilcimiz 1930 Bafraspor ise pazar günü havza Belediye ile Bafra şehir stadyumunda  saat 14.30'da karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.