Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Gençlerin Koleji "Okusam" Projesi Kapsamında AVM'de Etkinlik Düzenledi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.06.2024 - 01:41, Güncelleme: 02.06.2024 - 01:46
 

Bafra Gençlerin Koleji "Okusam" Projesi Kapsamında AVM'de Etkinlik Düzenledi

Bafra Gençlerin Koleji, "Okusam" projesi kapsamında Bafra'da bir AVM'de renkli bir etkinlik gerçekleştirdi.
  Bafra Gençlerin Koleji, "Okusam" projesi kapsamında Bafra'da bir AVM'de renkli bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Öğretmen katıldı. Etkinlik süresince çocuklar, çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlendi. Resim yapma, yüz boyama, hikaye okuma ve oyun gibi birçok farklı etkinliğin yer aldığı program, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Veliler de çocuklarının keyifli vakit geçirmelerini izleyerek, bu güzel organizasyonun bir parçası oldular. Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, böyle etkinliklerin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Katipoğlu, "Çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri ve sosyal becerilerini geliştirmeleri bizim için çok önemli. Bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz," dedi. Etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı ve etkinliğe katılanlar hatıra fotoğrafları çektirdi. Bafra Gençlerin Koleji'nin bu tür projelerle eğitim ve sosyal sorumluluk alanında fark yaratmaya devam edeceği vurgulandı.  
Bafra Gençlerin Koleji, "Okusam" projesi kapsamında Bafra'da bir AVM'de renkli bir etkinlik gerçekleştirdi.

 

Bafra Gençlerin Koleji, "Okusam" projesi kapsamında Bafra'da bir AVM'de renkli bir etkinlik gerçekleştirdi. Etkinliğe, Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Öğretmen katıldı.

Etkinlik süresince çocuklar, çeşitli aktivitelerle doyasıya eğlendi. Resim yapma, yüz boyama, hikaye okuma ve oyun gibi birçok farklı etkinliğin yer aldığı program, çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Veliler de çocuklarının keyifli vakit geçirmelerini izleyerek, bu güzel organizasyonun bir parçası oldular.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, böyle etkinliklerin çocukların gelişimine büyük katkı sağladığını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti. Katipoğlu, "Çocuklarımızın eğlenerek öğrenmeleri ve sosyal becerilerini geliştirmeleri bizim için çok önemli. Bu tür etkinlikleri desteklemeye devam edeceğiz," dedi.

Etkinliğin sonunda çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıldı ve etkinliğe katılanlar hatıra fotoğrafları çektirdi. Bafra Gençlerin Koleji'nin bu tür projelerle eğitim ve sosyal sorumluluk alanında fark yaratmaya devam edeceği vurgulandı.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.