Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra Pidesi: Dünya'nın En Lezzetli Hamur İşi Yiyeceği

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.06.2024 - 23:34, Güncelleme: 11.06.2024 - 23:34
 

Bafra Pidesi: Dünya'nın En Lezzetli Hamur İşi Yiyeceği

Bafra Pidesi, coğrafi işaretle tescillenmiş ve dünya çapında tanınan bir lezzettir.
Samsun Kültürü temsilcisi Cemal Almaz'ın, Bafralıların huzurunda "Bafra Pidesi değil, Samsun Pidesi" demesi, Bafralılar arasında büyük üzüntüye neden oldu. Bu sözler, Bafra'nın dünya çapında en lezzetli hamur işi yiyeceklerinden biri olarak tanındığı bir dönemde, şehrimize yapılan bir saygısızlık olarak algılandı. Bafra’nın Başarısını Görmezden Gelme Çabaları Samsun bürokrasisinin Bafra'yı tekrar görmezden gelme girişimi, Bafra'nın başarısından faydalanmaya çalışanlar tarafından da desteklendi. Yıllardır Bafra Pirincini alıp Terme Pirinci diye satan bir esnaf, bu sefer de ticari çıkarları uğruna Bafra Pidesi'ni karalamaya çalıştı. Üzücü olan ise Samsun Valiliği’nin bu videoyu resmi hesaplarında paylaşmaktan çekinmemesiydi. Bafra Pidesi: Gururumuz ve Lezzetimiz Bafra Pidesi, coğrafi işaretli bir ürün olarak sadece Bafra'ya özgü bir lezzettir ve Türkiye'nin her yerinde onlarca restoranda, yüzlerce usta tarafından hazırlanmaktadır. Pidemiz, binlerce garson vasıtasıyla masalarınıza servis edilmektedir. Bafra Halkına Tavsiye Bafralılar olarak, pidemizi kelime oyunlarıyla değersizleştirme çabalarından vazgeçilmesini ve Bafra'nın bu eşsiz lezzetini hakkıyla tanımalarını tavsiye ederiz. Bafralı hemşerilerimizin restoranlarında Bafra Pidesi'ni afiyetle yemenizi öneriyoruz. Bafra Pidesi, bizim gururumuzdur ve dünya çapında hak ettiği değeri görmeye devam edecektir.  
Bafra Pidesi, coğrafi işaretle tescillenmiş ve dünya çapında tanınan bir lezzettir.

Samsun Kültürü temsilcisi Cemal Almaz'ın, Bafralıların huzurunda "Bafra Pidesi değil, Samsun Pidesi" demesi, Bafralılar arasında büyük üzüntüye neden oldu. Bu sözler, Bafra'nın dünya çapında en lezzetli hamur işi yiyeceklerinden biri olarak tanındığı bir dönemde, şehrimize yapılan bir saygısızlık olarak algılandı.

Bafra’nın Başarısını Görmezden Gelme Çabaları

Samsun bürokrasisinin Bafra'yı tekrar görmezden gelme girişimi, Bafra'nın başarısından faydalanmaya çalışanlar tarafından da desteklendi. Yıllardır Bafra Pirincini alıp Terme Pirinci diye satan bir esnaf, bu sefer de ticari çıkarları uğruna Bafra Pidesi'ni karalamaya çalıştı. Üzücü olan ise Samsun Valiliği’nin bu videoyu resmi hesaplarında paylaşmaktan çekinmemesiydi.

Bafra Pidesi: Gururumuz ve Lezzetimiz

Bafra Pidesi, coğrafi işaretli bir ürün olarak sadece Bafra'ya özgü bir lezzettir ve Türkiye'nin her yerinde onlarca restoranda, yüzlerce usta tarafından hazırlanmaktadır. Pidemiz, binlerce garson vasıtasıyla masalarınıza servis edilmektedir.

Bafra Halkına Tavsiye

Bafralılar olarak, pidemizi kelime oyunlarıyla değersizleştirme çabalarından vazgeçilmesini ve Bafra'nın bu eşsiz lezzetini hakkıyla tanımalarını tavsiye ederiz. Bafralı hemşerilerimizin restoranlarında Bafra Pidesi'ni afiyetle yemenizi öneriyoruz.

Bafra Pidesi, bizim gururumuzdur ve dünya çapında hak ettiği değeri görmeye devam edecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.