Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra SGK’da sorunlar çözülmüyor

Sağlık (Web Sitesi) - Web Sitesi | 06.09.2022 - 12:09, Güncelleme: 06.09.2022 - 12:34
 

Bafra SGK’da sorunlar çözülmüyor

Bafra’nın en çok şikayet edilen kurumlarının başında Bafra Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü geliyor.
Bafra SGK Müdürü Murat Çakıcı hakkında Bafra’da yayın yapan BRT Haber sitesinde “Beni Görevden Alın” haberi Samsun’da ve ilçe genelinde büyük yankı uyandırdı. BRT haber sitesine göre, SGK Müdürünün sorunları çözmekte etkin rol oynamadığı hatta vatandaşı başından savdığı iddia ediliyor. Başka bir nokta ise Yol göstermektense bu iş olmaz deyip işin işinden çıktığı yine iddialar arasında bulunuyor. Vatandaş ise müdüre ulaşmak zor, sorun çözmek yerine sorun çıkarıyor iddialarında bulundu.  Başka bir iddia ise, Müdürün Kapısına gelen insanlarla muhatap olmadan, tersleyerek kapı dışarı ettiği söyleniyor… Murat Çakıcı’nın, bu sorunların çözümü noktasında kılını bile kıpırdatmadığı söyleniyor.  BAFRA SGK ALARM VERİYOR Bafra’da iş yapan esnaflar, ayda yılda bir kere işimiz düşüyor ama işler yürümüyor, günlerden beri mücadele ediyoruz sonuç alamıyoruz diyorlar... Bafra’da bazı kurum müdürleri "Ulaşılamayan adam" olduğunu söylüyorlar.  Cimer’e yazılan şikâyet dilekçelerinin ise ne zaman işleme alınacağı, sorunun ne zaman çözüleceği merak ediliyor.
Bafra’nın en çok şikayet edilen kurumlarının başında Bafra Sosyal Güvenlik İlçe Müdürlüğü geliyor.

Bafra SGK Müdürü Murat Çakıcı hakkında Bafra’da yayın yapan BRT Haber sitesinde “Beni Görevden Alın” haberi Samsun’da ve ilçe genelinde büyük yankı uyandırdı.

BRT haber sitesine göre, SGK Müdürünün sorunları çözmekte etkin rol oynamadığı hatta vatandaşı başından savdığı iddia ediliyor. Başka bir nokta ise Yol göstermektense bu iş olmaz deyip işin işinden çıktığı yine iddialar arasında bulunuyor.

Vatandaş ise müdüre ulaşmak zor, sorun çözmek yerine sorun çıkarıyor iddialarında bulundu.  Başka bir iddia ise, Müdürün Kapısına gelen insanlarla muhatap olmadan, tersleyerek kapı dışarı ettiği söyleniyor… Murat Çakıcı’nın, bu sorunların çözümü noktasında kılını bile kıpırdatmadığı söyleniyor. 

BAFRA SGK ALARM VERİYOR

Bafra’da iş yapan esnaflar, ayda yılda bir kere işimiz düşüyor ama işler yürümüyor, günlerden beri mücadele ediyoruz sonuç alamıyoruz diyorlar...
Bafra’da bazı kurum müdürleri "Ulaşılamayan adam" olduğunu söylüyorlar. 
Cimer’e yazılan şikâyet dilekçelerinin ise ne zaman işleme alınacağı, sorunun ne zaman çözüleceği merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.