Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra SMA Hastası Eliz Lina için birlik oldu

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 11.03.2023 - 10:22, Güncelleme: 12.03.2023 - 09:31
 

Bafra SMA Hastası Eliz Lina için birlik oldu

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan depremden sonra Samsun'da yaşamaya başlayan ailenin SMA tip 1 hastası bebeği Eliz Lina için Bafra halkı yardım gecesi düzenledi.
Hacer Bel, Zekiye Gürsoy  tarafından organize edilen ve Müzisyen Yunus Cezairli'nin de destek verdiği geceye katılım büyük oldu.  Gecede yardım amaçlı çikolata satışı yapıldı ve çeşitli çekilişler düzenlendi. Eliz Lina'nın yardım kampanyasında sona yaklaşılırken ailesi ise büyük bir umutla kızlarının iyilişmesini umud ediyor.    Hacer Bel, kızımız için çok umutluyuz kampanyasında neredeyse sona gelindi ve inanıyoruz ki yakın zamanda bebeğimiz Aliz Lina aramızda olacak' dedi.    Zekiye Gürsoy ise, Bu anlamlı gecede bizleri yanlız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Umarım bu akşam bir nebze olsun bebeğimize katkımız olmuştur ben tekrar destek veren, buraya gelen herkese teşekkür ederim' dedi   Müzisyen Yunus Cezairli ise, ''Hayatımın en anlamlı müziğini bu akşam yapacağım. Bizim için bu akşam burada çalmak çok gurur verici, bebeğimiz de tedavisinden sonra inşallah iyileşip aramıza katılacak' dedi.    Gece, toplanan yardımları aileye aktarılmasından sonra gece son buldu.      
Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık olan depremden sonra Samsun'da yaşamaya başlayan ailenin SMA tip 1 hastası bebeği Eliz Lina için Bafra halkı yardım gecesi düzenledi.

Hacer Bel, Zekiye Gürsoy  tarafından organize edilen ve Müzisyen Yunus Cezairli'nin de destek verdiği geceye katılım büyük oldu.  Gecede yardım amaçlı çikolata satışı yapıldı ve çeşitli çekilişler düzenlendi. Eliz Lina'nın yardım kampanyasında sona yaklaşılırken ailesi ise büyük bir umutla kızlarının iyilişmesini umud ediyor. 
 

Hacer Bel, kızımız için çok umutluyuz kampanyasında neredeyse sona gelindi ve inanıyoruz ki yakın zamanda bebeğimiz Aliz Lina aramızda olacak' dedi. 
 

Zekiye Gürsoy ise, Bu anlamlı gecede bizleri yanlız bırakmayan misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Umarım bu akşam bir nebze olsun bebeğimize katkımız olmuştur ben tekrar destek veren, buraya gelen herkese teşekkür ederim' dedi
 

Müzisyen Yunus Cezairli ise, ''Hayatımın en anlamlı müziğini bu akşam yapacağım. Bizim için bu akşam burada çalmak çok gurur verici, bebeğimiz de tedavisinden sonra inşallah iyileşip aramıza katılacak' dedi. 
 

Gece, toplanan yardımları aileye aktarılmasından sonra gece son buldu.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.