Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da Baba Kanala düşen oğlunu kurtarmak için peşinden atladı

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.07.2023 - 14:44, Güncelleme: 23.07.2023 - 16:00
 

Bafra'da Baba Kanala düşen oğlunu kurtarmak için peşinden atladı

Samsun'un Bafra ilçesinde kanala düşen çocuğunu kurtarmak için peşinden atlayan babası boğulma tehlikesi geçirdi
 Samsun'un Bafra ilçesinde kanala düşen çocuğunu kurtarmak için peşinden atlayan babası boğulma tehlikesi geçirdi  Olay doğankaya yolu üzerinde meydana geldi edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Hasan D. çocukları ile birlikte yol kenarında piknik yapmaya geldi kanal kenarında oyun oynayan Bilal E.D.(13) dengesini kaybederek kanala düştü. Kanala düşen çocuğu fark eden babası Hasan Durmuş kurtarmak için atladı. Tarlada çalışan Muhammed Demir Çığlık seslerini duyarak olay yerine geldi kanalın duvarını tırmanarak çocuğuna ve babasını su üstünden gözetledi suyun altından giden çocuğu fark eden Muhammet Demir akıntıya karşı suya atlayarak boğma tehlikesi geçiren çocuğu tutarak uzun uğraş sonrası yukarı çıkarttı . olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır olarak kurtarılan çocuk Bafra Devlet Hastanesinde kaldırıldı. Öte yandan babasının arama çalışması başlatıldı olay yerine 2 km uzaklıkta yarım saat sonra suyun altından akıntıyla birlikte giden baba Hasan durmuş için itfaiye ekipleri seferber oldu. sudan çıkarılan baba ve oğul Bafra Devlet Hastanesi kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Bilal E.D (13) Ondakuzmayıs Üniversitesi tıp fakültesinin sevk edildi
Samsun'un Bafra ilçesinde kanala düşen çocuğunu kurtarmak için peşinden atlayan babası boğulma tehlikesi geçirdi

 Samsun'un Bafra ilçesinde kanala düşen çocuğunu kurtarmak için peşinden atlayan babası boğulma tehlikesi geçirdi

 Olay doğankaya yolu üzerinde meydana geldi edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde Hasan D. çocukları ile birlikte yol kenarında piknik yapmaya geldi kanal kenarında oyun oynayan Bilal E.D.(13) dengesini kaybederek kanala düştü. Kanala düşen çocuğu fark eden babası Hasan Durmuş kurtarmak için atladı. Tarlada çalışan Muhammed Demir Çığlık seslerini duyarak olay yerine geldi kanalın duvarını tırmanarak çocuğuna ve babasını su üstünden gözetledi suyun altından giden çocuğu fark eden Muhammet Demir akıntıya karşı suya atlayarak boğma tehlikesi geçiren çocuğu tutarak uzun uğraş sonrası yukarı çıkarttı .

olay yerine gelen sağlık ekiplerince ağır olarak kurtarılan çocuk Bafra Devlet Hastanesinde kaldırıldı. Öte yandan babasının arama çalışması başlatıldı olay yerine 2 km uzaklıkta yarım saat sonra suyun altından akıntıyla birlikte giden baba Hasan durmuş için itfaiye ekipleri seferber oldu. sudan çıkarılan baba ve oğul Bafra Devlet Hastanesi kaldırıldı.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan Bilal E.D (13) Ondakuzmayıs Üniversitesi tıp fakültesinin sevk edildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.