Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'da SMA hastalığıyla savaşta bir ışık Gökhan Göz ve yönetimin örnek davranışı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.09.2023 - 14:50, Güncelleme: 06.10.2023 - 14:15
 

Bafra'da SMA hastalığıyla savaşta bir ışık Gökhan Göz ve yönetimin örnek davranışı

Bafraspor'un yeni başkanı Gökhan Göz ve yönetimi, Bafra'nın ilk SMA TİP-1 kas hastası olan Havva Karataş'a yardım eli uzattı.
Bafraspor'un yeni başkanı Gökhan Göz ve yönetimi, Bafra'nın ilk SMA TİP-1 kas hastası olan Havva Karataş'a yardım eli uzattı. Bu anlar, toplumun takdirini kazandı ve sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkardı. SMA hastalığı, bebeklerde görülen nadir bir kas hastalığıdır ve tedavi masrafları oldukça yüksek. Bafraspor'un yeni lideri Gökhan Göz ve kulüp yönetimi, sadece spor dünyasında değil, aynı zamanda toplumun bir parçası olarak da büyük bir sorumluluk taşıdıklarını gösterdiler. Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip – 1 kas hastası olan Havva bebek için Bafra Alparslan Türkeş Parkı'nda düzenlenen kermese katılan Başkan Göz şunları aktardı: "SMA hastalığıyla mücadele eden bu sevgili bebeğe ve ailesine elimizden gelen desteği sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Toplum olarak birbirimize yardım etmek, özellikle de böyle zorlu bir süreçte bir arada olmak, en değerli değerlerimizden biridir. Biz de Bafraspor ailesi olarak, bu mücadeleye katkıda bulunarak, bebeğimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Umarım bu destek, bebeğin sağlığına katkı sağlar ve bir nebze de olsa bu süreci kolaylaştırır. SMA hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bu adımı atıyoruz. Hep birlikte, daha güçlü bir toplum olabiliriz. Bebeğimize ve ailesine geçmiş olsun dedi.  
Bafraspor'un yeni başkanı Gökhan Göz ve yönetimi, Bafra'nın ilk SMA TİP-1 kas hastası olan Havva Karataş'a yardım eli uzattı.

Bafraspor'un yeni başkanı Gökhan Göz ve yönetimi, Bafra'nın ilk SMA TİP-1 kas hastası olan Havva Karataş'a yardım eli uzattı. Bu anlar, toplumun takdirini kazandı ve sosyal sorumluluk bilincini ön plana çıkardı.

SMA hastalığı, bebeklerde görülen nadir bir kas hastalığıdır ve tedavi masrafları oldukça yüksek. Bafraspor'un yeni lideri Gökhan Göz ve kulüp yönetimi, sadece spor dünyasında değil, aynı zamanda toplumun bir parçası olarak da büyük bir sorumluluk taşıdıklarını gösterdiler.

Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip – 1 kas hastası olan Havva bebek için Bafra Alparslan Türkeş Parkı'nda düzenlenen kermese katılan Başkan Göz şunları aktardı: "SMA hastalığıyla mücadele eden bu sevgili bebeğe ve ailesine elimizden gelen desteği sağlamaktan mutluluk duyuyoruz. Toplum olarak birbirimize yardım etmek, özellikle de böyle zorlu bir süreçte bir arada olmak, en değerli değerlerimizden biridir. Biz de Bafraspor ailesi olarak, bu mücadeleye katkıda bulunarak, bebeğimizin yanında olduğumuzu göstermek istiyoruz. Umarım bu destek, bebeğin sağlığına katkı sağlar ve bir nebze de olsa bu süreci kolaylaştırır. SMA hastalığına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla bu adımı atıyoruz. Hep birlikte, daha güçlü bir toplum olabiliriz. Bebeğimize ve ailesine geçmiş olsun dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.