Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'dan ilk kafile yola çıktı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.02.2023 - 15:57, Güncelleme: 07.02.2023 - 16:30
 

Bafra'dan ilk kafile yola çıktı

Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremde Bafra Belediyesi'nin yardım ekipi yola çıktı
Bizler acımıza destek vermek yaramızı sarmak amacı ile Bafra Belediyesi olarak tırımızı hazırlıyoruz. Halkımızdan gelen yardımlar, kendi bünyemizde istenilen battaniye, mont gibi yardımları topladık tırımızı dolduruyoruz.    35 KİŞİLİK EKİBİMİZ ELBİSTAN’A GİDİYOR  35 kişilik Bafra Belediye personelimizi Elbistan’a yardım etmek amacı ile gönderiyoruz.  Bunları dışında bir tane ekskavatörümüzü, tırımız ve çift çeker aracımızı konvoy halinde deprem bölgesine gönderiyoruz. Hep birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz kampanya yarın ve öbür günde devam edecek halkımızın desteğini bizler için çok önemli ihtiyaca göre tekrar tır göndereceğiz deprem bölgesinden ne isteniyorsa, neye ihtiyaç varsa bizler buradan ulaştırmaya çalışacağız. Bugün Allah’ın izniyle ilk kafilemiz yola çıkacak Allah yardımcımız olsun.
Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde meydana gelen depremde Bafra Belediyesi'nin yardım ekipi yola çıktı

Bizler acımıza destek vermek yaramızı sarmak amacı ile Bafra Belediyesi olarak tırımızı hazırlıyoruz. Halkımızdan gelen yardımlar, kendi bünyemizde istenilen battaniye, mont gibi yardımları topladık tırımızı dolduruyoruz.   

35 KİŞİLİK EKİBİMİZ ELBİSTAN’A GİDİYOR 

35 kişilik Bafra Belediye personelimizi Elbistan’a yardım etmek amacı ile gönderiyoruz.  Bunları dışında bir tane ekskavatörümüzü, tırımız ve çift çeker aracımızı konvoy halinde deprem bölgesine gönderiyoruz. Hep birlikte ne yapmamız gerekiyorsa yapıyoruz kampanya yarın ve öbür günde devam edecek halkımızın desteğini bizler için çok önemli ihtiyaca göre tekrar tır göndereceğiz deprem bölgesinden ne isteniyorsa, neye ihtiyaç varsa bizler buradan ulaştırmaya çalışacağız. Bugün Allah’ın izniyle ilk kafilemiz yola çıkacak Allah yardımcımız olsun.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.