Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafralı Milli Sporcular Atıcılıkta Madalya Bırakmadı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.04.2023 - 10:07, Güncelleme: 29.04.2023 - 10:07
 

Bafralı Milli Sporcular Atıcılıkta Madalya Bırakmadı

Samsun Okul Sporları Havalı Silahlar Atıcılık İl birinciliği 25_26 Nisan 2023 tarihleri arasında Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonunda yapıldı.
Samsun Okul Sporları Havalı Silahlar Atıcılık İl birinciliği 25_26 Nisan 2023 tarihleri arasında Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonunda yapıldı. 10 Sporcumuz Türkiye Şampiyonasında Bafralı sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı madalyaları topladı. Türkiye dereceli sporcularımızında bulunduğu Bafra'mızın   çeşitli okullarından  katılım sağlayan 13 sporcumuz, Samsun'dan gelen okul sporcuları ile Gençler ve Yıldızlar kategorisinde yarıştılar. Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etmek için baraj puanının da çok önemli olduğu bu müsabakada 13 sporcumuzdan 10 tanesi baraj puanını geçerek Haziran ayında Sakarya'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitme hakkı elde ederek büyük bir başarıya imza attılar. Dereceye giren sporcular ve okul isimleri  ise, Genç Erkekler Havalı Tabanca  branşında  Alper Kirpi 1. ( birinci) Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adem Eren Katipoğlu 2.(ikinci) Özel Bafra Açı Fen lisesi Kadir Alver 3.(üçüncü) Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi  olmuştur. Yıldız Erkekler Havalı Tabanca branşında  Hüseyin Kuzey Koparan 3.(üçüncü) Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu olmuştur. Genç Bayanlar Havalı Tabanca branşında Ezginur Türkmen 1.(birinci) Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Melike Nur Şahin Bronz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi. Berfin Turan 5.(beşinci)Bafra Atatürk Anadolu Lisesi Güllü Bayburt 6.(altıncı Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi Beyza Uzan 7.(yedinci) Bafra Atatürk Anadolu Lisesi olmuştur. Genç Erkekler Havalı Tüfek de ise Yunus Efe Kaçar 1.(birinci) Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Buğra Şahin 2.(ikinci)Bafra Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi Yıldız Erkekler Havalı Tüfek de Yiğit Osman Musa oğlu 1.(birinci)  Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek de Tuğsem Ecrin Avcı 1.(birinci)  olmuştur. Milli takım antrenörü Murat Gürsel konuşmasında,  Bafra'mızın geleceği olan Bafra'mızın öz çocuklarının elde ettikleri  başarılar Bafra'mıza armağan olsun. İnanıyorum ki Bafra'mızda keşfedilmeyi bekleyen bir çok çocuğumuz var. Bizler ulaşabildiğimiz her yere ulaşatmaya çalışıyoruz.  Ulaşamadığımız yerlerde var. Buralarda değerli basın mensupları kardeşlerimizle ulaşmaya çalıyoruz. Değerli Ailelerimize buradan söylemek istiyorum. Olimpik bir spor dalı olan Havalı Silahlar dünyada en çok ilgi gören bir spor dalı olmuştur. Bir çocuğumuz şu an Milli takımda ve elde ettiği başarılardan dolayı  BESYO okumaktadır. Herşeyini devlet karşılamakta ve geleceği garanti altındadır. Lütfen ortaokul çağında olan çocuklarımızı bu spora teşvik edelim. Hepinizi Şehit Mustafa Serin Atış Poligonuna davet ediyorum diyerek sözlerini bitirdi. Kıymetli antrenörlerimiz Murat Gürsel ve Seda Sağır'ı göstermiş oldukları başarılardan ve Bafra'mıza sundukları hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.  
Samsun Okul Sporları Havalı Silahlar Atıcılık İl birinciliği 25_26 Nisan 2023 tarihleri arasında Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonunda yapıldı.

Samsun Okul Sporları Havalı Silahlar Atıcılık İl birinciliği 25_26 Nisan 2023 tarihleri arasında Bafra Şehit Mustafa Serin Atış Poligonunda yapıldı.

10 Sporcumuz Türkiye Şampiyonasında

Bafralı sporcuları gösterdikleri başarılardan dolayı madalyaları topladı. Türkiye dereceli sporcularımızında bulunduğu Bafra'mızın   çeşitli okullarından  katılım sağlayan 13 sporcumuz, Samsun'dan gelen okul sporcuları ile Gençler ve Yıldızlar kategorisinde yarıştılar. Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı elde etmek için baraj puanının da çok önemli olduğu bu müsabakada 13 sporcumuzdan 10 tanesi baraj puanını geçerek Haziran ayında Sakarya'da yapılacak Türkiye Şampiyonasına gitme hakkı elde ederek büyük bir başarıya imza attılar.

Dereceye giren sporcular ve okul isimleri  ise,

Genç Erkekler Havalı Tabanca  branşında  Alper Kirpi 1. ( birinci) Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adem Eren Katipoğlu 2.(ikinci) Özel Bafra Açı Fen lisesi

Kadir Alver 3.(üçüncü) Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi  olmuştur.

Yıldız Erkekler Havalı Tabanca branşında  Hüseyin Kuzey Koparan 3.(üçüncü) Özel Bafra Gençlerin Koleji Ortaokulu olmuştur.

Genç Bayanlar Havalı Tabanca branşında

Ezginur Türkmen 1.(birinci) Bafra Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Melike Nur Şahin Bronz Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi.

Berfin Turan 5.(beşinci) Bafra Atatürk Anadolu Lisesi

Güllü Bayburt 6.(altıncı Bafra Kızılırmak Anadolu Lisesi

Beyza Uzan 7.(yedinci) Bafra Atatürk Anadolu Lisesi olmuştur.

Genç Erkekler Havalı Tüfek de ise

Yunus Efe Kaçar 1.(birinci) Bafra Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Buğra Şahin 2.(ikinci) Bafra Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi

Yıldız Erkekler Havalı Tüfek de

Yiğit Osman Musa oğlu 1.(birinci) 

Yıldız Bayanlar Havalı Tüfek de

Tuğsem Ecrin Avcı 1.(birinci)  olmuştur.

Milli takım antrenörü Murat Gürsel konuşmasında,  Bafra'mızın geleceği olan Bafra'mızın öz çocuklarının elde ettikleri  başarılar Bafra'mıza armağan olsun. İnanıyorum ki Bafra'mızda keşfedilmeyi bekleyen bir çok çocuğumuz var. Bizler ulaşabildiğimiz her yere ulaşatmaya çalışıyoruz.  Ulaşamadığımız yerlerde var. Buralarda değerli basın mensupları kardeşlerimizle ulaşmaya çalıyoruz. Değerli Ailelerimize buradan söylemek istiyorum. Olimpik bir spor dalı olan Havalı Silahlar dünyada en çok ilgi gören bir spor dalı olmuştur. Bir çocuğumuz şu an Milli takımda ve elde ettiği başarılardan dolayı  BESYO okumaktadır. Herşeyini devlet karşılamakta ve geleceği garanti altındadır. Lütfen ortaokul çağında olan çocuklarımızı bu spora teşvik edelim. Hepinizi Şehit Mustafa Serin Atış Poligonuna davet ediyorum diyerek sözlerini bitirdi. Kıymetli antrenörlerimiz Murat Gürsel ve Seda Sağır'ı göstermiş oldukları başarılardan ve Bafra'mıza sundukları hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.