Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'nın özel çocukları Türkiye'ti Fethetti

Dünya 27.11.2023 - 12:46, Güncelleme: 27.11.2023 - 13:08
 

Bafra'nın özel çocukları Türkiye'ti Fethetti

Bafra’nın özel çocukları Türkiye Şampiyonasına damga vurdu
DOWN SENDROMLULAR KATEGORİSİ 24-26 Kasım tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu 5.Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında, Down Sendromlular Kategorisinde Bafralı Salihcan Öztankal Türkiye Şampiyonu, Mehmet Yasin Bayraktar Türkiye 2.’cisi oldu OTİZİM KATEGORİSİNDE Enes Burç Türkiye Şampiyonu, Burak Burç Türkiye 2.incisi, Open (Otizm ve Mental Karışık) Milli Takım Seçme kategorisinde Enes Burç Türkiye 2.incisi, Burak Burç Türkiye 3.üncüsü oldu. Başta Organizasyonda Emeği Geçen Özel Sporcular Federasyonu Başkanımız Birol Aydın’a Başkan Vekilimiz Sadettin Akçi ve As Başkanımız Efkan Korkmaz’a Tüm Asbaşkanlarımıza Yönetim Kurulu Üyelerimize Federasyon Çalışanlarımıza Teknik Ekip Arkadaşlarıma Müsabakaların her anında Yanımız da olan Samsunlu Yönetim Kurulu üyemiz Resul Aygün’e teşekkürü Borç biliriz. Ayrıca Samsun İlimizde bize her türlü desteği veren Samsun Gençlik Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’ye ve Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a sonsuz teşekkür ederiz.    
Bafra’nın özel çocukları Türkiye Şampiyonasına damga vurdu

DOWN SENDROMLULAR KATEGORİSİ

24-26 Kasım tarihleri arasında Antalya Kemer’de düzenlenen Türkiye Özel Sporcular Federasyonu 5.Yavuz Kocaömer Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında, Down Sendromlular Kategorisinde Bafralı Salihcan Öztankal Türkiye Şampiyonu, Mehmet Yasin Bayraktar Türkiye 2.’cisi oldu

OTİZİM KATEGORİSİNDE

Enes Burç Türkiye Şampiyonu, Burak Burç Türkiye 2.incisi, Open (Otizm ve Mental Karışık) Milli Takım Seçme kategorisinde Enes Burç Türkiye 2.incisi, Burak Burç Türkiye 3.üncüsü oldu.

Başta Organizasyonda Emeği Geçen Özel Sporcular Federasyonu Başkanımız Birol Aydın’a Başkan Vekilimiz Sadettin Akçi ve As Başkanımız Efkan Korkmaz’a

Tüm Asbaşkanlarımıza Yönetim Kurulu Üyelerimize Federasyon Çalışanlarımıza Teknik Ekip Arkadaşlarıma Müsabakaların her anında Yanımız da olan Samsunlu Yönetim Kurulu üyemiz Resul Aygün’e teşekkürü Borç biliriz.

Ayrıca Samsun İlimizde bize her türlü desteği veren Samsun Gençlik Spor İl Müdürümüz Feyzullah Dereci’ye ve Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç’a sonsuz teşekkür ederiz.



 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.