Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafra'nın Takımları El Ele Play-Off'ta

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.03.2023 - 18:06, Güncelleme: 02.03.2023 - 18:30
 

Bafra'nın Takımları El Ele Play-Off'ta

Samsun Hüseyin Kanbur Süper Amatör Liginin 14. haftasında Bafra takımları berabere kaldı
Bal Ligi'ne çıkma mücadelesi veren Bafra'nın iki takımı Bafra FK ve ve 1930 Bafraspor grup maçlarının son haftasında berabere kaldı. Her iki takım da Tekkeköyspor ile beraber play-off'a yükseldi Samsun Hüseyin Kanbur Süper Amatör Liginin 14. haftasında 1930 Bafraspor ile Bafra F.K karşı karşıya geldi Bafra Temsilcileri İlçe Şehir Stadı'nda oynanan Maçı orta hakem Ali Berkay Gündoğdu, yardımcı hakemler Çoşkun Yalçın ve Türker Karabayır yönetti. Oynanan maçın 34. dakikasında Bafra F.K, Ramazan Şaşkın'ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. 1930 Bafraspor ikinci yarıya istediği gibi başladı maçın 60.dakikasında Berat Batur'un attığı golle maç eşitlendi maçın geri kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca iki taraf da 1 puana razı oldu.1930 Bafraspor puanını 35'e yükseltirken, Bafra FK 30 puana yükseltti. B Grubundan: Tekkeköyspor, 1930 Bafraspor, Bafra FK A Grubundan Alaçamspor, Termespor ve havzaspor play-off grubuna yükseldi. Play-off maçları 12 Mart'ta başlayacak ve 1. olan takım direk BAL Ligine yükselecek. BAL Ligine çıkacak 2. takım ise, playoff'ta 2. olan takım ile BAL Liginden düşen takım arasında oynanacak maç sonrası belli olacak.    
Samsun Hüseyin Kanbur Süper Amatör Liginin 14. haftasında Bafra takımları berabere kaldı

Bal Ligi'ne çıkma mücadelesi veren Bafra'nın iki takımı Bafra FK ve ve 1930 Bafra spor grup maçlarının son haftasında berabere kaldı. Her iki takım da Tekkeköy spor ile beraber play-off'a yükseldi

Samsun Hüseyin Kanbur Süper Amatör Liginin 14. haftasında 1930 Bafra spor ile Bafra F.K karşı karşıya geldi Bafra Temsilcileri İlçe Şehir Stadı'nda oynanan Maçı orta hakem Ali Berkay Gündoğdu, yardımcı hakemler Çoşkun Yalçın ve Türker Karabayır yönetti. Oynanan maçın 34. dakikasında Bafra F.K, Ramazan Şaşkın'ın attığı golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı önde kapattı. 1930 Bafra spor ikinci yarıya istediği gibi başladı maçın 60.dakikasında Berat Batur'un attığı golle maç eşitlendi maçın geri kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmayınca iki taraf da 1 puana razı oldu.1930 Bafra spor puanını 35'e yükseltirken, Bafra FK 30 puana yükseltti.

B Grubundan: Tekkeköyspor, 1930 Bafraspor, Bafra FK

A Grubundan Alaçamspor, Terme spor ve havzaspor play-off grubuna yükseldi.

Play-off maçları 12 Mart'ta başlayacak ve 1. olan takım direk BAL Ligine yükselecek. BAL Ligine çıkacak 2. takım ise, playoff'ta 2. olan takım ile BAL Liginden düşen takım arasında oynanacak maç sonrası belli olacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.