Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafraspor evinde rahat kazandı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.02.2023 - 09:15, Güncelleme: 16.08.2023 - 09:47
 

Bafraspor evinde rahat kazandı

Samsun Hüseyin Kanbur sezonun Süper Amatör liginin 13. haftasında B gurubun da Bafraspor kendisi sahasında ağırladığı Vezirköprü Belediyespora karşı rahat kazandı.
Samsun Hüseyin Kanbur sezonun Süper Amatör liginin 13. haftasında B gurubun da Bafraspor kendi sahasında ağırladığı Vezirköprü Belediyespor karşısında rahat götürdüğü maçta Mahmut Can Duran, Furkan Sefa, Halim Boşnak ve Berat'ın golleriyle 4-0 mağlup ederek, ligin son haftasına da lider olarak girdi.   Samsun HüseyinKanbur Sezonun Süper Amatör Liginin B gurubunu 13 haftasında Bafraspor, Bafra Şehir Stadyumun da Vezirköprü Belediyespor'u ağırladı.   Bafraspor ligin 12 haftasında zorlu Samsun Yolspor'u mağlup ettikten sonra Ülkemizde Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 İlimizi etkileyen iki büyük Depremin ardından lige ara verilmesinden sonra çıktığı maçta Vezirköprü Belediyespor'u 4-0 mağlup etti. Maçtan önce Depremde bölgesinde hayatının kaybeden vatandaşlarımız anısına bir dakika saygı duruşunda bulunulurken, her iki ekipte Başımız Sağ Olsun Türkiyem Bankartıyla yeşil saha çıktılar. Akabinde başlayan zorlu maçta Bafraspor'a Vezirköprü Belediyespor karşısında galibiyete getiren golleri ise Mahmut Can Duran, Furkan Sefa, Halim Boşnak ve Berat'tan geldi. Samsun Bölgesi Hüseyin Kanbur Sezonu B gurubunun 13 haftasında ligde üçüncü sıra yer alan ve Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarını garantileyen Bafra FK deplasmanda konuk olduğu Ladik Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek puanını 29 çıkardı. Bafraspor ligin 14 haftasında Perşembe günü iki Bafra ekibinin karşılaşacağı maçta Bafra FK ( Hacınabispor'a) konuk olacak. Bafraspor bu maç öncesi Vezirköprü Belediyespor'u 4-0 gibi farklı mağlup ederek ligin tamamlanmasına bir hafta kala puanın 34 yaparken liderliğini sürdürdü ve Bal ligine yükselme Playy Off maçları öncesi evinde moral buldu.
Samsun Hüseyin Kanbur sezonun Süper Amatör liginin 13. haftasında B gurubun da Bafraspor kendisi sahasında ağırladığı Vezirköprü Belediyespora karşı rahat kazandı.
Samsun Hüseyin Kanbur sezonun Süper Amatör liginin 13. haftasında B gurubun da Bafraspor kendi sahasında ağırladığı Vezirköprü Belediyespor karşısında rahat götürdüğü maçta Mahmut Can Duran, Furkan Sefa, Halim Boşnak ve Berat'ın golleriyle 4-0 mağlup ederek, ligin son haftasına da lider olarak girdi.
 
Samsun HüseyinKanbur Sezonun Süper Amatör Liginin B gurubunu 13 haftasında Bafraspor, Bafra Şehir Stadyumun da Vezirköprü Belediyespor'u ağırladı.
 
Bafraspor ligin 12 haftasında zorlu Samsun Yolspor'u mağlup ettikten sonra Ülkemizde Kahramanmaraş başta olmak üzere 11 İlimizi etkileyen iki büyük Depremin ardından lige ara verilmesinden sonra çıktığı maçta Vezirköprü Belediyespor'u 4-0 mağlup etti. Maçtan önce Depremde bölgesinde hayatının kaybeden vatandaşlarımız anısına bir dakika saygı duruşunda bulunulurken, her iki ekipte Başımız Sağ Olsun Türkiyem Bankartıyla yeşil saha çıktılar. Akabinde başlayan zorlu maçta Bafraspor'a Vezirköprü Belediyespor karşısında galibiyete getiren golleri ise Mahmut Can Duran, Furkan Sefa, Halim Boşnak ve Berat'tan geldi. Samsun Bölgesi Hüseyin Kanbur Sezonu B gurubunun 13 haftasında ligde üçüncü sıra yer alan ve Bal Ligine yükselme Playy Off maçlarını garantileyen Bafra FK deplasmanda konuk olduğu Ladik Belediyespor'u 2-0 mağlup ederek puanını 29 çıkardı. Bafraspor ligin 14 haftasında Perşembe günü iki Bafra ekibinin karşılaşacağı maçta Bafra FK ( Hacınabispor'a) konuk olacak. Bafraspor bu maç öncesi Vezirköprü Belediyespor'u 4-0 gibi farklı mağlup ederek ligin tamamlanmasına bir hafta kala puanın 34 yaparken liderliğini sürdürdü ve Bal ligine yükselme Playy Off maçları öncesi evinde moral buldu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.