Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bafraspor Hakeme Rağmen 1 puan aldı

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 23.01.2023 - 11:09, Güncelleme: 23.01.2023 - 11:09
 

Bafraspor Hakeme Rağmen 1 puan aldı

Samsun Süper Amatör Hüseyin Kanbur Lig’inin 10. Haftasında Tekkeköyspor ile 1930 Bafraspor karşı karşıya geldi.
Tekkeköy Şehir Stadyumunda saat 13.30’da başlayan maçı hakem Ayberg Öz’ün yönetti.  Karşılaşmaya lider gelen Tekkeköyspor 1930 Bafraspor ile berabere kalarak liderliğini sürdürdü.  Maça hızlı başlayan 1930 Bafraspoe dakika 15’de Özkan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.  Golden 5 dakika sonra rakip takımın oyuncusu Önder Olgun durumu 1-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk devre 1-1 bitti.  İkinci yarıya bu sefer ev sahibi Samsun Tekkeköyspor başlarken 60. dakika da Emirhan ile bulduğu golle karşılamada durumu 2-1’e getirdi. Bafraspor’un geliştirmiş olduğu atakta rakip futbolcunun Bafraspor’lu Özkan’ı düşürülmesine orta hakem Ayberg Öz tarafından devam kararı çıktı. Bafraspor rakip kaleye soldan Halim’in ortasında rakip futbolcunun eline temas ettiği iddiası ile itiraz eden Bafraspor futbolcuları bu pozisyonda yine penaltı beklerken hakem devam kararı verdi. Maçı bırakmayan Bafraspor 88. dakikada aradığı beraberlik golünü rakip kalecinin hatasını iyi değerlendirdi ve Ogün Bafraspor’a eşitlik skorunu getirdi.  Son dakikalarında heyecan fırtınasında geçen maçta her iki takımda gol bulamayınca maç 2-2 skorla biterken, asıl maça damgasını vuran maçın orta hakemi Ayberg Öz ev sahibi lehine verdiği kritik kararlarla öne çıktı.
Samsun Süper Amatör Hüseyin Kanbur Lig’inin 10. Haftasında Tekkeköyspor ile 1930 Bafraspor karşı karşıya geldi.

Tekkeköy Şehir Stadyumunda saat 13.30’da başlayan maçı hakem Ayberg Öz’ün yönetti.  Karşılaşmaya lider gelen Tekkeköyspor 1930 Bafraspor ile berabere kalarak liderliğini sürdürdü. 

Maça hızlı başlayan 1930 Bafraspoe dakika 15’de Özkan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.  Golden 5 dakika sonra rakip takımın oyuncusu Önder Olgun durumu 1-1’e getirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve ilk devre 1-1 bitti. 

İkinci yarıya bu sefer ev sahibi Samsun Tekkeköyspor başlarken 60. dakika da Emirhan ile bulduğu golle karşılamada durumu 2-1’e getirdi. Bafraspor’un geliştirmiş olduğu atakta rakip futbolcunun Bafraspor’lu Özkan’ı düşürülmesine orta hakem Ayberg Öz tarafından devam kararı çıktı.

Bafraspor rakip kaleye soldan Halim’in ortasında rakip futbolcunun eline temas ettiği iddiası ile itiraz eden Bafraspor futbolcuları bu pozisyonda yine penaltı beklerken hakem devam kararı verdi. Maçı bırakmayan Bafraspor 88. dakikada aradığı beraberlik golünü rakip kalecinin hatasını iyi değerlendirdi ve Ogün Bafraspor’a eşitlik skorunu getirdi.  Son dakikalarında heyecan fırtınasında geçen maçta her iki takımda gol bulamayınca maç 2-2 skorla biterken, asıl maça damgasını vuran maçın orta hakemi Ayberg Öz ev sahibi lehine verdiği kritik kararlarla öne çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.