Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Ben değil biz olacağız

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.10.2022 - 10:25, Güncelleme: 24.10.2022 - 10:31
 

Ben değil biz olacağız

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kongre kararı almasından sonra İYİ Parti Bafra İlçe kurucu üyesi Ali Alptekin adaylığını açıkladı ve küskünleri barıştıracağını söyledi.
İYİ PARTİ ÇOK ZOR ŞARTLARDA KURULDU   Aday Ali Alptekin yaptığı açıklamada, ‘’Şu an karşısında bir aday olmadığını, İYİ Partinin üstünde gölge gibi duran insanların gizli gizli planlar yaptığı üye olan arkadaşlarımızın partiye sahip çıkmaları gerektiğini anlatarak, partimizin çok zor şartlarda kurulduğunu parti kurulurken elektriklerinin kesildiğini, kongrelerde salonlarının iptal edildiğini, tehditlerin ve baskıların olduğunu ve  Cumhuriyet Halk Partisi’nin 15 Milletvekili vermesiyle partinin çok zor şartlarda kurulduğunu ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e çok büyük tehditler yapıldığı günlerden bu günlere geldik.    PARTİMİZİN GÜNEŞİ ENGELLENİYOR   Alptekin, Bu günler bizim güzel günlerimiz, partimizin istikrarlı gidişi devam ediyor. Fakat Bafra’mızda partimizin üstünde kara bulutlar gibi duran bir yapı var, partimizin güneşini engelliyor. Partimizden çok insanlar ayrıldı. Bu partililerimizi geri getirmek için elimden geleni yapacağım. Hala Bafra’da üyesi olmayan köylerimiz var bu benim için çok üzücü bir olay, Genel Başkanımız Türkiye’yi karış karış gezerken bizim Bafra’mızda üyesi olmayan köyümüzün olması bizim için kabul edilebilir olmaması gerekir. Çok çalışmamız gerekiyor önümüz de Türkiye’nin kaderini belirleyecek çok büyük  seçimler var. Türkiye ekonomik krizden geçerken insanlarımız çok zor durumdayken, genel Başkanımız Meral Akşener Türkiye’yi karış karış gezerken Bafra’yı tek adam juntasından kurtaracağım. Herkes aday olabilir herkes partimize gelebilir. Alptekin son olarak, ben inanıyorum ki yapılacak olan ilçe kongresinden sonra Bafra İYİ olacak. İYi İnsanlar partimize sahip çıksınlar’ dedi.      İYİ Parti Bafra İlçe kurucu üyesi İYİ Parti Bafra İlçe Başkan Adayı  Ali Alptekin
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in kongre kararı almasından sonra İYİ Parti Bafra İlçe kurucu üyesi Ali Alptekin adaylığını açıkladı ve küskünleri barıştıracağını söyledi.

İYİ PARTİ ÇOK ZOR ŞARTLARDA KURULDU

 

Aday Ali Alptekin yaptığı açıklamada, ‘’Şu an karşısında bir aday olmadığını, İYİ Partinin üstünde gölge gibi duran insanların gizli gizli planlar yaptığı üye olan arkadaşlarımızın partiye sahip çıkmaları gerektiğini anlatarak, partimizin çok zor şartlarda kurulduğunu parti kurulurken elektriklerinin kesildiğini, kongrelerde salonlarının iptal edildiğini, tehditlerin ve baskıların olduğunu ve  Cumhuriyet Halk Partisi’nin 15 Milletvekili vermesiyle partinin çok zor şartlarda kurulduğunu ve Genel Başkanımız Meral Akşener’e çok büyük tehditler yapıldığı günlerden bu günlere geldik. 

 

PARTİMİZİN GÜNEŞİ ENGELLENİYOR

 

Alptekin, Bu günler bizim güzel günlerimiz, partimizin istikrarlı gidişi devam ediyor. Fakat Bafra’mızda partimizin üstünde kara bulutlar gibi duran bir yapı var, partimizin güneşini engelliyor. Partimizden çok insanlar ayrıldı. Bu partililerimizi geri getirmek için elimden geleni yapacağım. Hala Bafra’da üyesi olmayan köylerimiz var bu benim için çok üzücü bir olay, Genel Başkanımız Türkiye’yi karış karış gezerken bizim Bafra’mızda üyesi olmayan köyümüzün olması bizim için kabul edilebilir olmaması gerekir. Çok çalışmamız gerekiyor önümüz de Türkiye’nin kaderini belirleyecek çok büyük  seçimler var. Türkiye ekonomik krizden geçerken insanlarımız çok zor durumdayken, genel Başkanımız Meral Akşener Türkiye’yi karış karış gezerken Bafra’yı tek adam juntasından kurtaracağım. Herkes aday olabilir herkes partimize gelebilir. Alptekin son olarak, ben inanıyorum ki yapılacak olan ilçe kongresinden sonra Bafra İYİ olacak. İYi İnsanlar partimize sahip çıksınlar’ dedi. 

 

 

İYİ Parti Bafra İlçe kurucu üyesi

İYİ Parti Bafra İlçe Başkan Adayı 

Ali Alptekin

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.