Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Bulaşığın yeri açıldı

Kültür-Sanat 14.10.2022 - 09:36, Güncelleme: 14.10.2022 - 09:36
 

Bulaşığın yeri açıldı

Beşyol Lokantası namı diğer ''Bulaşığın Yeri'' açıldı
1960 yılında kurulan ve yarım asırdır Bafra halkına hizmet veren Beşyol Lokantası ''Bulaşığın Yeri'' tekrar hizmete girdi. Sabah 05.00'den itibaren mercimek, tavuk suyu, kelle paça ve işkembe çorbası ile güne hazırlanıyor. öğlene doğru sulu yemek çeşitleri ile hizmete devam ediyor.  ''Bulaşığın Yeri Kızılırmak Mahallesi, Alaçam Caddesi no:63'de hizmet veriyor.   
Beşyol Lokantası namı diğer ''Bulaşığın Yeri'' açıldı

1960 yılında kurulan ve yarım asırdır Bafra halkına hizmet veren Beşyol Lokantası " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Beşyol Lokantası ''Bulaşığın Yeri'' tekrar hizmete girdi. Sabah 05.00'den itibaren mercimek, tavuk suyu, kelle paça ve işkembe çorbası ile güne hazırlanıyor. öğlene doğru sulu yemek çeşitleri ile hizmete devam ediyor. 

''Bulaşığın Yeri Kızılırmak Mahallesi, Alaçam Caddesi no:63'de hizmet veriyor. 

Bulaşığın yeri açıldı



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.