Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’ne Yoğun İlgi

Bilim-Teknoloji (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.09.2022 - 16:19, Güncelleme: 01.09.2022 - 16:53
 

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’ne Yoğun İlgi

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti.
Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti. Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret ederek kampüs içerisinde bulunan atölyeler laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi. “Gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirecekler” Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bulunan atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi. Gençlerin bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştireceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemize kazandırdığımız Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında eğitim alacaklar. Gençlerimiz Keşif Kampüsümüz içerisinde bulunan atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarıyla teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı bir şekilde eğitim alarak bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirecekler” dedi.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti.

Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret etti.

Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı’na bağlı Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nü ziyaret ederek kampüs içerisinde bulunan atölyeler laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi.

“Gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirecekler”

Azerbaycan Cumhuriyeti Vatandaşlara Hizmet ve Sosyal İnovasyonlar Devlet Ajansı Başkanı Ülvi Mehdiyev, Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı ile birlikte Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde bulunan atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarını inceledi. Gençlerin bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştireceklerini ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “İlçemize kazandırdığımız Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsümüzde gençlerimiz bilim ve teknoloji alanında eğitim alacaklar. Gençlerimiz Keşif Kampüsümüz içerisinde bulunan atölyeler, laboratuvarlar ve uygulama alanlarıyla teorik eğitimin yanı sıra uygulamalı bir şekilde eğitim alarak bilim ve teknoloji alanında kendilerini geliştirecekler” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.