Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Çevre Düzenlemesi hala bitmedi

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.03.2023 - 17:28, Güncelleme: 20.03.2023 - 18:45
 

Çevre Düzenlemesi hala bitmedi

Samsun’un Alaçam İlçesinde yapımı tamamlanan ‘’Alaçam Hükümet’’ konağının bahçesi konağın ihtişamını gölgede bırakıyor
Alaçam ilçesinde 4 bin 200 metre karelik alanda inşa edilen yeni hükümet konağı inşaatı tamamlandı.     TÜM KAMU KURUMLARI AYNI BİNADA OLACAK    Alaçam Kaymakamlığı mevcut binasının yeterli olmaması nedeni ile bağlı kamu kurumları farkı yerlerde hizmet veriyordu. Alaçam halkının kamu kurumlarının farklı yerlerde olmasından dolayı işlemlerini yapmakta zorluk yaşıyordu.     Modern ve geleneksel mimarisiyle şehir kimliğinin modernleşmesine katkı sağlayacak hükümet konağı Alaçam ilçesinin merkez noktası olan, tüm Alaçamlı vatandaşların rahat bir şekilde ulaşabileceği bir yer olmasından dolayı. İş ve işlemlerini çok daha çabuk ve rahat yapmış olacaklar. Yapımına tamamlanan hükümet konağında tüm kurumlar aynı bina da olacak.   HÜKÜMET KONAĞI’NIN İHTİŞAMINI GÖLGEDE BIRAKIYOR   Yeni Hükümet konağının önünde durması ve bahçe avlusunu genişletmesi açısından önünde bulunan eski hükümet konağının yıkılarak yeni ‘Hükümet Konağının önü açılmış oldu. Fakat hükümet konağının ön bahçesinin çalışmaları bir türlü bitmedi. Alaçam halkının da tepkisini alan hükümet konağı devletimiz bu güzel eseri 1 yıl gibi kısa sürede bitirdi ama biz çevresini hala bitiremedik dedi.             
Samsun’un Alaçam İlçesinde yapımı tamamlanan ‘’Alaçam Hükümet’’ konağının bahçesi konağın ihtişamını gölgede bırakıyor

Alaçam ilçesinde 4 bin 200 metre karelik alanda inşa edilen yeni hükümet konağı inşaatı tamamlandı.

 

 

TÜM KAMU KURUMLARI AYNI BİNADA OLACAK

 

  Alaçam Kaymakamlığı mevcut binasının yeterli olmaması nedeni ile bağlı kamu kurumları farkı yerlerde hizmet veriyordu. Alaçam halkının kamu kurumlarının farklı yerlerde olmasından dolayı işlemlerini yapmakta zorluk yaşıyordu.

 

 

Modern ve geleneksel mimarisiyle şehir kimliğinin modernleşmesine katkı sağlayacak hükümet konağı Alaçam ilçesinin merkez noktası olan, tüm Alaçamlı vatandaşların rahat bir şekilde ulaşabileceği bir yer olmasından dolayı. İş ve işlemlerini çok daha çabuk ve rahat yapmış olacaklar. Yapımına tamamlanan hükümet konağında tüm kurumlar aynı bina da olacak.

 

HÜKÜMET KONAĞI’NIN İHTİŞAMINI GÖLGEDE BIRAKIYOR

 

Yeni Hükümet konağının önünde durması ve bahçe avlusunu genişletmesi açısından önünde bulunan eski hükümet konağının yıkılarak yeni ‘Hükümet Konağının önü açılmış oldu. Fakat hükümet konağının ön bahçesinin çalışmaları bir türlü bitmedi. Alaçam halkının da tepkisini alan hükümet konağı devletimiz bu güzel eseri 1 yıl gibi kısa sürede bitirdi ama biz çevresini hala bitiremedik dedi. 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.