Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’den YKS Öncesi Mesaj

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 07.06.2024 - 22:13, Güncelleme: 07.06.2024 - 22:13
 

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin’den YKS Öncesi Mesaj

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi bir mesaj yayımladı.
CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi bir mesaj yayımladı. Başkan Perçin, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, gençlerin emeklerinin karşılığını alacaklarına inandığını belirtti. Başkan Perçin’in Mesajı Vahit Perçin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili gençler, uzun ve zorlu bir hazırlık sürecinin ardından hayatınızın önemli dönemeçlerinden biri olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na gireceksiniz. Bu süreçte göstermiş olduğunuz azim ve kararlılıktan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sınavlarda başarılar diliyor, emeklerinizin karşılığını almanızı temenni ediyorum. Sınavın stresiyle başa çıkmanız için sakin ve kendinize güvenerek sınava girmenizi öneriyorum.” Başkan Perçin, mesajının devamında, “Ülkemizin geleceğini inşa edecek olan siz değerli gençlerimizin her zaman yanındayız. Unutmayın ki, başarı sadece sınav sonuçlarıyla ölçülmez. Sizlerin azmi ve çalışkanlığı, ülkemizin geleceği için büyük bir umut kaynağıdır. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum ve sınav sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.  
CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi bir mesaj yayımladı.

CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, hafta sonu gerçekleşecek Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi bir mesaj yayımladı. Başkan Perçin, sınava girecek tüm öğrencilere başarılar dileyerek, gençlerin emeklerinin karşılığını alacaklarına inandığını belirtti.

Başkan Perçin’in Mesajı

Vahit Perçin mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili gençler, uzun ve zorlu bir hazırlık sürecinin ardından hayatınızın önemli dönemeçlerinden biri olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na gireceksiniz. Bu süreçte göstermiş olduğunuz azim ve kararlılıktan dolayı hepinizi tebrik ediyorum. Sınavlarda başarılar diliyor, emeklerinizin karşılığını almanızı temenni ediyorum. Sınavın stresiyle başa çıkmanız için sakin ve kendinize güvenerek sınava girmenizi öneriyorum.”

Başkan Perçin, mesajının devamında, “Ülkemizin geleceğini inşa edecek olan siz değerli gençlerimizin her zaman yanındayız. Unutmayın ki, başarı sadece sınav sonuçlarıyla ölçülmez. Sizlerin azmi ve çalışkanlığı, ülkemizin geleceği için büyük bir umut kaynağıdır. Tüm öğrencilere başarılar diliyorum ve sınav sonuçlarının herkes için hayırlı olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.