Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Cinsel istismara 16 yıl

Asayiş (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.10.2022 - 14:55, Güncelleme: 03.10.2022 - 14:55
 

Cinsel istismara 16 yıl

Cinsel İstismar davasında 16 yıl hapis cezası bulunan bir kişi JASAT ekipleri tarafından yakalandı.
Samsun'un Bafra ilçesinde hakkında 'cinsel istismar' suçundan 16 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 'cinsel istismar' suçundan 16 yıl hapis cezası ve hakkında yakalama kararı bulunan H.K., jandarma JASAT unsurlarınca şafak vakti operasyonunda Boğazkay Mahallesi'nde saklandığı kulübede yakalanarak gözaltına alınarak işlemlerinin tamamlanması için İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.
Cinsel İstismar davasında 16 yıl hapis cezası bulunan bir kişi JASAT ekipleri tarafından yakalandı.

Samsun'un Bafra ilçesinde hakkında 'cinsel istismar' suçundan 16 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, 'cinsel istismar' suçundan 16 yıl hapis cezası ve hakkında yakalama kararı bulunan H.K., jandarma JASAT unsurlarınca şafak vakti operasyonunda Boğazkay Mahallesi'nde saklandığı kulübede yakalanarak gözaltına alınarak işlemlerinin tamamlanması için İlçe Jandarma Komutanlığına getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.