Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Dededağspor ligden çekildi

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.10.2022 - 08:31, Güncelleme: 01.10.2022 - 12:00
 

Dededağspor ligden çekildi

Geçen sezon Mahmut Topal yönetiminde ligin tozunu atan dededağspor Süperamatör ligine yükselmesine rağmen lig başlamadan çekildiğini TFF'ye bildirdi.
Geçen sezon Mahmut Topal yönetiminde namağlup şampiyon olan ve bir üst lige Süper Amatör Lige yükselen Dededağspor lig başlamadan lige veda etti.  HEDEF ŞAMPİYONLUKTU Dededağspor, teknikdirektör Mahmut Topal yönetiminde çıktığı her maçı kazanarak ve şampiyonlukla beraber bir üst lige çıkma başarısı göstermişti. Dededağspor şampiyon olduktan sonra gözünü 3. lige dikmiş Mahmut Topal yönetiminde güzel bir takım oluşturma kararı alınmıştı çaışmalara başlanmıştı. Çalışmalar devam ederken anlaşmazlık yaşanmış Mahmut Topal görevinden istifa ederek yollar ayrılmıştı. Mahmut Topal'dan sonra boşalan Teknikdirektörlüğe İsmail Edis ile anlaşılmış, Edis'in raporu doğrultusunda futbolcular alınmıştı. Ama Edisle de çok fazla tutunamayan Dededağspor İsmail Edis'İn iftifasından sonra tekrar teknikdirektörsüz kalmıştı. Dededağspor İsmail Edis'ten sonra genç ve başarılı futbol adamı ve aynı zamanda 1453 Fetihspor'un patronu ve teknikdirektörü Berati Kara ile anlaşmış çalışmalara bu doğrultuda başlanmıştı.    İsmail Edis'ten sonra ligde kalmak için mütevazi, kaliteli, dinamik genç bir takım oluşturmak istediklerini Kara'ya iletmiş bu doğrultuda çalışmalara tekrar başlanmıştı. İddiaya göre, Berati Kara ile anlaşan Dededağspor Türkiye Futbol Federasyonu Samsun temsilcisi Hasan Özbulut'a ligden çekildiklerini söyleyerek dilekçelerini verdiler. Böylelikle dededağspor lig başlamadan ligden çekilen ender takımlardan biri olarak lig tarihine geçtiler.  Haber: Emre Şahinol
Geçen sezon Mahmut Topal yönetiminde ligin tozunu atan dededağspor Süperamatör ligine yükselmesine rağmen lig başlamadan çekildiğini TFF'ye bildirdi.

Geçen sezon Mahmut Topal yönetiminde namağlup şampiyon olan ve bir üst lige Süper Amatör Lige yükselen Dededağspor lig başlamadan lige veda etti. 

HEDEF ŞAMPİYONLUKTU

Dededağspor, teknikdirektör Mahmut Topal yönetiminde çıktığı her maçı kazanarak ve şampiyonlukla beraber bir üst lige çıkma başarısı göstermişti. Dededağspor şampiyon olduktan sonra gözünü 3. lige dikmiş Mahmut Topal yönetiminde güzel bir takım oluşturma kararı alınmıştı çaışmalara başlanmıştı. Çalışmalar devam ederken anlaşmazlık yaşanmış Mahmut Topal görevinden istifa ederek yollar ayrılmıştı. Mahmut Topal'dan sonra boşalan Teknikdirektörlüğe İsmail Edis ile anlaşılmış, Edis'in raporu doğrultusunda futbolcular alınmıştı. Ama Edisle de çok fazla tutunamayan Dededağspor İsmail Edis'İn iftifasından sonra tekrar teknikdirektörsüz kalmıştı. Dededağspor İsmail Edis'ten sonra genç ve başarılı futbol adamı ve aynı zamanda 1453 Fetihspor'un patronu ve teknikdirektörü Berati Kara ile anlaşmış çalışmalara bu doğrultuda başlanmıştı. 

 

İsmail Edis'ten sonra ligde kalmak için mütevazi, kaliteli, dinamik genç bir takım oluşturmak istediklerini Kara'ya iletmiş bu doğrultuda çalışmalara tekrar başlanmıştı. İddiaya göre, Berati Kara ile anlaşan Dededağspor Türkiye Futbol Federasyonu Samsun temsilcisi Hasan Özbulut'a ligden çekildiklerini söyleyerek dilekçelerini verdiler. Böylelikle dededağspor lig başlamadan ligden çekilen ender takımlardan biri olarak lig tarihine geçtiler. 

Haber: Emre Şahinol

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.