Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım’dan Birlik ve Beraberlik Yemeği

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 28.04.2024 - 14:09, Güncelleme: 28.04.2024 - 14:09
 

Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım’dan Birlik ve Beraberlik Yemeği

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Yıldırım maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenlendi.
31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent  Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Yıldırım maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenlendi. 31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent Mahallesi Muhtarlığı'na seçilen Ahmet Yıldırım, maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenledi. Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım'ın mevlid-i şerif programının düzenlendiği Derbent Mahallesi Yukarı Camii'nin bahçesinin girişinde davetlileri karşıladılar. İkindi namazının eda edilmesinin ardından din görevlilerinin Kur'an tilaveti sonrasında ilahiler okundu. Edilen duaların sonunda mevlid-i şerif programı sona erdi. İkramların dağıtımından sonra konuşmalar yapıldı. Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, "Öncelikle ve başta davetimize icabet eden köyümüzün medarı iftiharı Yakakent Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu'ya, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan'a, Bafra Ziraat Odası Başkanımız Osman Tosuner'e, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale'ye, değerli mahalle muhtarlarına ve azalarına, saygıdeğer Derbent Mahallesi sakinlerine, katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler Derbent Mahallesi olarak büyük bir aileyiz. Bu aile bağlarımızı daha da geliştirerek hizmetlerimize devam edeceğiz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bize güvenen, verdikleri oylarla Derbent Mahallesi Muhtarı seçilmemizi sağlayan, kısacası oy veren, vermeyen tüm mahalle sakinlerimize, azalarım adına bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi. Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu ise yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler.  
31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Yıldırım maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenlendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent  Mahallesi Muhtarlığına seçilen Ahmet Yıldırım maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenlendi.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan mahalli seçimlerde Bafra ilçesine bağlı Derbent Mahallesi Muhtarlığı'na seçilen Ahmet Yıldırım, maneviyat dolu birlik ve beraberlik yemeği ile mevlid-i şerif programı düzenledi. Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım'ın mevlid-i şerif programının düzenlendiği Derbent Mahallesi Yukarı Camii'nin bahçesinin girişinde davetlileri karşıladılar. İkindi namazının eda edilmesinin ardından din görevlilerinin Kur'an tilaveti sonrasında ilahiler okundu. Edilen duaların sonunda mevlid-i şerif programı sona erdi. İkramların dağıtımından sonra konuşmalar yapıldı.

Derbent Mahallesi Muhtarı Ahmet Yıldırım, davetlilere hitaben yaptığı konuşmada, "Öncelikle ve başta davetimize icabet eden köyümüzün medarı iftiharı Yakakent Belediye Başkanımız Dr. Şerafettin Aydoğdu'ya, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan'a, Bafra Ziraat Odası Başkanımız Osman Tosuner'e, Bafra Barış Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale'ye, değerli mahalle muhtarlarına ve azalarına, saygıdeğer Derbent Mahallesi sakinlerine, katılım sağlayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler Derbent Mahallesi olarak büyük bir aileyiz. Bu aile bağlarımızı daha da geliştirerek hizmetlerimize devam edeceğiz. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde bize güvenen, verdikleri oylarla Derbent Mahallesi Muhtarı seçilmemizi sağlayan, kısacası oy veren, vermeyen tüm mahalle sakinlerimize, azalarım adına bir kez daha şükranlarımızı arz ediyoruz" dedi.

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve Yakakent Belediye Başkanı Dr. Şerafettin Aydoğdu ise yaptıkları konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.