Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Elbistan'da Samsun Sevgisi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.03.2023 - 12:26, Güncelleme: 09.03.2023 - 12:26
 

Elbistan'da Samsun Sevgisi

 Kendilerine yapılan yardımın karşılığında Elbistan halkı, ilçelerinde bir sokağa 'Samsun caddesi' adını verdi.
Depremin vurduğu Elbistan'a ilk günden buyana yardımlarını gönderen Samsunlulara ilçedeki vatandaşlar da büyük vefa gösterdi. Elbistanlıların yoğun talepleri sonucunda ilçedeki bir sokağa; 'Samsun Caddesi' adı verildi. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan olan iki büyük depremlerin ardından ilk günden buyana Samsun'dan yardımlar bölgeye gönderildi. Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nın da koordinatör olarak görev yaptığı kente, Samsun'dan adeta yardım yağdı. Belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve firmalar ihtiyaç malzemelerini tırlarla bölgedeki depremzedeler için gönderdi. Vatandaşın talebi karşılık buldu  Samsun halkından övgüyle söz eden Elbistanlı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda şehrin en işlek caddesine 'Samsun Caddesi' adının verilmesini talep ettiler. Ardından, çektikleri videoları sosyal medya platformlarında paylaşan vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle başta Samsun Valisi Zülkif Dağlı, ilçe belediyeleri ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür ettiler.  ''Samsun Caddesi'' Elbistanlıların Samsun adının bir caddeye ve sokağa verilmesi talebi  karşılık buldu. Elbistan Cumhuriyet Mahallesi'nde bir sokağa 'Samsun Caddesi' adı verildi. Samsun Caddesinin oluşturulması, sosyal medyada büyük ilgi gördü.   
 Kendilerine yapılan yardımın karşılığında Elbistan halkı, ilçelerinde bir sokağa 'Samsun caddesi' adını verdi.

Depremin vurduğu Elbistan'a ilk günden buyana yardımlarını gönderen Samsunlulara ilçedeki vatandaşlar da büyük vefa gösterdi. Elbistanlıların yoğun talepleri sonucunda ilçedeki bir sokağa; ' Samsun Caddesi' adı verildi.

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan olan iki büyük depremlerin ardından ilk günden buyana Samsun'dan yardımlar bölgeye gönderildi. Samsun Valisi Zülkif Dağlı'nın da koordinatör olarak görev yaptığı kente, Samsun'dan adeta yardım yağdı. Belediyeler, sivil toplum kuruluşları ve firmalar ihtiyaç malzemelerini tırlarla bölgedeki depremzedeler için gönderdi.

Vatandaşın talebi karşılık buldu 

Samsun halkından övgüyle söz eden Elbistanlı vatandaşlar, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda şehrin en işlek caddesine ' Samsun Caddesi' adının verilmesini talep ettiler. Ardından, çektikleri videoları sosyal medya platformlarında paylaşan vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle başta Samsun Valisi Zülkif Dağlı, ilçe belediyeleri ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür ettiler. 

'' Samsun Caddesi''

Elbistanlıların Samsun adının bir caddeye ve sokağa verilmesi talebi  karşılık buldu. Elbistan Cumhuriyet Mahallesi'nde bir sokağa ' Samsun Caddesi' adı verildi. Samsun Caddesinin oluşturulması, sosyal medyada büyük ilgi gördü. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.