Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Erdal Doğan tekrar güven tazeledi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.04.2024 - 17:55, Güncelleme: 29.04.2024 - 18:00
 

Erdal Doğan tekrar güven tazeledi

Erdal Doğan Yeniden Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Seçildi
Erdal Doğan Yeniden Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Seçildi Samsun ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin genel kurulunda tek listeyle yapılan seçimde, mevcut başkan Erdal Doğan yeniden başkanlığa seçildi. Birlik merkez binasında gerçekleşen genel kurulda, başkan Erdal Doğan ve şu isimlerden oluşan yeni yönetim kurulu belirlendi: Faruk Şenkal, Kenan Taşova, Kadir Postalcı, Ersoy Keskin, İsmail Tosuner ve Mert Çınar. İl tarım müdürlüğü yetkilileri ve birlik üyelerinin yoğun katılım gösterdiği kurulda konuşan Başkan Erdal Doğan, tarım ve hayvancılığın sorunlarını ve çözüm önerilerini her platformda dile getirdiklerini vurguladı. Doğan, birlik olarak sorunlarına olumlu yönde çözüm bulma çabası içinde olduklarını ve üyelerden aldıkları destekle bunu başardıklarını ifade etti. Başkan Doğan, birliğin 2024 yılında da önceki yıllarda olduğu gibi aynı heyecanla çalışarak daha ileriye taşınması hedefini belirtti. Yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Doğan, katılımcılara teşekkürlerini ileterek sözlerini tamamladı.
Erdal Doğan Yeniden Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Seçildi

Erdal Doğan Yeniden Samsun ve İlçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Seçildi

Samsun ve ilçeleri Kırmızı Et Üreticileri Birliği'nin genel kurulunda tek listeyle yapılan seçimde, mevcut başkan Erdal Doğan yeniden başkanlığa seçildi. Birlik merkez binasında gerçekleşen genel kurulda, başkan Erdal Doğan ve şu isimlerden oluşan yeni yönetim kurulu belirlendi: Faruk Şenkal, Kenan Taşova, Kadir Postalcı, Ersoy Keskin, İsmail Tosuner ve Mert Çınar.

İl tarım müdürlüğü yetkilileri ve birlik üyelerinin yoğun katılım gösterdiği kurulda konuşan Başkan Erdal Doğan, tarım ve hayvancılığın sorunlarını ve çözüm önerilerini her platformda dile getirdiklerini vurguladı. Doğan, birlik olarak sorunlarına olumlu yönde çözüm bulma çabası içinde olduklarını ve üyelerden aldıkları destekle bunu başardıklarını ifade etti.

Başkan Doğan, birliğin 2024 yılında da önceki yıllarda olduğu gibi aynı heyecanla çalışarak daha ileriye taşınması hedefini belirtti. Yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Doğan, katılımcılara teşekkürlerini ileterek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.