Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

ESNAF ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 31.08.2022 - 17:29, Güncelleme: 01.09.2022 - 00:47
 

ESNAF ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun ziyaretini Bafra ilçe merkezinde sürdürdü.
ESNAF ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun ziyaretini Bafra ilçe merkezinde sürdürdü. Alaçam Caddesi'nde üzerinde mitinge dönüşen bir konuşma gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç bu kadar derin sorunlar yaşanmamıştı. Devletin hazinesi nedir? Belli değil. Devlette kim neyi yapıyor? Belli değil. Dış politika, iç politika belli değil. Bakanlar var, adlarını sayın desek kimse sayamaz. Tüm bunları düşündüğümüzde pek çok sorunla karşı karşıyayız. Bunlara karşı, 6 siyasi partinin genel başkanları olarak bir araya geldik. Ben sizin sorunlarınıza talibim. Öyle birileri gibi sizin paranıza pulunuza değil. Sizin daha fazla kazanmanızı isterim. Her evde bereket olmasını isterim. Türkiye'nin büyümesi ve kalkınmasını isterim. Ülkemizin kendi bölgesinde lider olmasını isterim" dedi. "ERDOĞAN, PUTİN'DEN TALİMAT ALDI, SURİYE İLE BARIŞACAK" Konuşmasını mülteci meselesiyle sürdüren Kılıçdaroğlu, "Buradan bir kadın kardeşimiz Suriyelileri yollayalım diyor. Hiç meraklanmayın. 2 yıl içinde hepsi hallolacak. Ben söyledim, Suriye ile barışın dedim. Yanlış yaptıkları konusunda uyardım. Uluslararası Suriye Konferansı düzenleyin ve barışın dedim ama yapmadı. Şimdi Putin talimat verdi, emredersiniz diyor ve şimdi barışacak. Niye Putin? Senin iraden yok mu? Senin özgür düşüncen yok mu? Gidecektin, 24 saat içinde Emevi Cami'nde namaz kılacaktın. Sen daha oraya gitmeden 3 milyon 600 bin Suriyeli geldi. Onlara da yazık günah" şeklinde konuştu.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun ziyaretini Bafra ilçe merkezinde sürdürdü.

ESNAF ZİYARETİ MİTİNGE DÖNÜŞTÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Samsun ziyaretini Bafra ilçe merkezinde sürdürdü. Alaçam Caddesi'nde üzerinde mitinge dönüşen bir konuşma gerçekleştiren Kılıçdaroğlu, "Türkiye Cumhuriyeti tarihinde hiç bu kadar derin sorunlar yaşanmamıştı. Devletin hazinesi nedir? Belli değil. Devlette kim neyi yapıyor? Belli değil. Dış politika, iç politika belli değil. Bakanlar var, adlarını sayın desek kimse sayamaz. Tüm bunları düşündüğümüzde pek çok sorunla karşı karşıyayız. Bunlara karşı, 6 siyasi partinin genel başkanları olarak bir araya geldik. Ben sizin sorunlarınıza talibim. Öyle birileri gibi sizin paranıza pulunuza değil. Sizin daha fazla kazanmanızı isterim. Her evde bereket olmasını isterim. Türkiye'nin büyümesi ve kalkınmasını isterim. Ülkemizin kendi bölgesinde lider olmasını isterim" dedi.

"ERDOĞAN, PUTİN'DEN TALİMAT ALDI, SURİYE İLE BARIŞACAK"

Konuşmasını mülteci meselesiyle sürdüren Kılıçdaroğlu, "Buradan bir kadın kardeşimiz Suriyelileri yollayalım diyor. Hiç meraklanmayın. 2 yıl içinde hepsi hallolacak. Ben söyledim, Suriye ile barışın dedim. Yanlış yaptıkları konusunda uyardım. Uluslararası Suriye Konferansı düzenleyin ve barışın dedim ama yapmadı. Şimdi Putin talimat verdi, emredersiniz diyor ve şimdi barışacak. Niye Putin? Senin iraden yok mu? Senin özgür düşüncen yok mu? Gidecektin, 24 saat içinde Emevi Cami'nde namaz kılacaktın. Sen daha oraya gitmeden 3 milyon 600 bin Suriyeli geldi. Onlara da yazık günah" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Çok zor
(31.08.2022 20:05 - #332)
Sen daha cumhur başkanı adayı olup tayyip erdoğanın karşısına çıkamıyon sorun çözecekmiş hahahaha
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.