Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Güreşte Samsun'un ve Bafra'nın Gururu Oldular

Spor (Web Sitesi) - Web Sitesi | 12.06.2023 - 10:18, Güncelleme: 12.06.2023 - 10:18
 

Güreşte Samsun'un ve Bafra'nın Gururu Oldular

Selahattin Yiğit 15 yaş altı kızlar Türkiye Güreş Şampiyonası Niğde’de tamamlandı.
Selahattin Yiğit 15 yaş altı kızlar Türkiye Güreş Şampiyonası Niğde’de tamamlandı. Niğde de düzenlenen 15 yaş altı kızlar Türkiye Güreş Şampiyonası katılan Samsunlu ve Bafralı sporcular üstün bir başarıya imza attılar. 2 gün süren Türkiye Güreş Şampiyonasında Ali Çağlar, Bekir Çağlar, R. Sezer Kaplan, Fatih Yavuz, Hasan Bircan’ın antrenörlüğünde Türkiye Güreş Şampiyonasına hazırlanan Sudenaz ZORLU 46 kg , Sinem AKMAN 73 kg, Elif GÜNDOĞDU 62 kg , Melike KOPARAN 46 kg’da Samsunu ve Bafra’yı gururlandırlar. Sudenaz ZORLU 46 kg da Türkiye 2. olmuştur. Sinem AKMAN 73 kg da Türkiye şampiyonu olmuştur. Elif GÜNDOĞDU 62 kg da Türkiye 3. olmuştur. Melike KOPARAN 46 kgda Türkiye 3. olmuştur.
Selahattin Yiğit 15 yaş altı kızlar Türkiye Güreş Şampiyonası Niğde’de tamamlandı.

Selahattin Yiğit 15 yaş altı kızlar Türkiye Güreş Şampiyonası Niğde’de tamamlandı.

Niğde de düzenlenen 15 yaş altı kızlar Türkiye Güreş Şampiyonası katılan Samsunlu ve Bafralı sporcular üstün bir başarıya imza attılar. 2 gün süren Türkiye Güreş Şampiyonasında Ali Çağlar, Bekir Çağlar, R. Sezer Kaplan, Fatih Yavuz, Hasan Bircan’ın antrenörlüğünde Türkiye Güreş Şampiyonasına hazırlanan Sudenaz ZORLU 46 kg , Sinem AKMAN 73 kg, Elif GÜNDOĞDU 62 kg , Melike KOPARAN 46 kg’da Samsunu ve Bafra’yı gururlandırlar.

Sudenaz ZORLU 46 kg da Türkiye 2. olmuştur.

Sinem AKMAN 73 kg da Türkiye şampiyonu olmuştur.

Elif GÜNDOĞDU 62 kg da Türkiye 3. olmuştur.

Melike KOPARAN 46 kgda Türkiye 3. olmuştur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.