Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 04.06.2024 - 12:29, Güncelleme: 04.06.2024 - 12:35
 

Halk Eğitim Merkezi Yıl Sonu Sergisi Düzenlendi

Samsun'un Bafra ilçesinde Mehmet Yıldız Halk Eğitimi Merkezi yılsonu sergisi gerçekleştirildi.
Sergi Açılışına, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra Emniyet Müdürü Murat Öner, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı. Program, Saygın duruşun ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının okunmasından sonra söz alan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı şunları söyledi. Bakanlığımızca her yıl 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak belirlenmiştir. Kurumumuzca bu süre içerisinde pek çok etkinlik gerçekleştiriyoruz. Pazar günü yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz halk konserinden sonra 3 gün süre ile devam edecek olan, kurslarımızda üretilen ürünlerin sergilendiği Geleneksel Yılsonu Sergimize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Bafra Mehmet Yıldız Halk Eğitimi Merkezi olarak, ilçemizin ihtiyacı olan her alanda kurs çeşitliliğini arttırmak ve daha çok kişiye ulaşmak için yoğun bir çaba sarf etmekteyiz. Bu yıl itibari ile 370 usta öğretici ile açılan 1478 kursla 25.000 kursiyer sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Her zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim’ anlayışıyla halkımızın yanındayız ’dedi. Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise, Yıl boyu tüm özveri ile çalışan, kurt öğreticilerimize, kursiyerlerimize teşekkür ederiz. Açılan bu kurslar hayat boyu öğrenmenin temel taşıdır, bu vesile ile bu el emeği göz nuru ürünleri yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim’ dedi. Konuşmanın ardından,Akşam Sanat Okulu'nun hazırladığı halk oyunları gösterisi mini konser yoğun ilgi gördü,  protokol açılış kurdelesini keserek sergiyi gezdi, daha sonra program yapılan ikramlarla son buldu. haberin fotoğrafları haber metninin aşağısındadır.   
Samsun'un Bafra ilçesinde Mehmet Yıldız Halk Eğitimi Merkezi yılsonu sergisi gerçekleştirildi.

Sergi Açılışına, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, Bafra Emniyet Müdürü Murat Öner, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, kurum müdürleri, daire amirleri, öğretmenler ve kursiyerler katıldı.

Program, Saygın duruşun ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının okunmasından sonra söz alan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı şunları söyledi. Bakanlığımızca her yıl 1-7 Haziran Hayat Boyu Öğrenme Haftası olarak belirlenmiştir. Kurumumuzca bu süre içerisinde pek çok etkinlik gerçekleştiriyoruz.

Pazar günü yoğun katılımla gerçekleştirdiğimiz halk konserinden sonra 3 gün süre ile devam edecek olan, kurslarımızda üretilen ürünlerin sergilendiği Geleneksel Yılsonu Sergimize hoş geldiniz, şeref verdiniz.

Bafra Mehmet Yıldız Halk Eğitimi Merkezi olarak, ilçemizin ihtiyacı olan her alanda kurs çeşitliliğini arttırmak ve daha çok kişiye ulaşmak için yoğun bir çaba sarf etmekteyiz.

Bu yıl itibari ile 370 usta öğretici ile açılan 1478 kursla 25.000 kursiyer sayısına ulaşmış bulunmaktayız. Her zaman Her Yerde Herkes İçin Eğitim’ anlayışıyla halkımızın yanındayız ’dedi.

Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise, Yıl boyu tüm özveri ile çalışan, kurt öğreticilerimize, kursiyerlerimize teşekkür ederiz. Açılan bu kurslar hayat boyu öğrenmenin temel taşıdır, bu vesile ile bu el emeği göz nuru ürünleri yapan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim’ dedi.

Konuşmanın ardından,Akşam Sanat Okulu'nun hazırladığı halk oyunları gösterisi mini konser yoğun ilgi gördü,  protokol açılış kurdelesini keserek sergiyi gezdi, daha sonra program yapılan ikramlarla son buldu.

haberin fotoğrafları haber metninin aşağısındadır. 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.