Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Halk Müziği Konseri Mest Etti

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 03.06.2024 - 00:25, Güncelleme: 03.06.2024 - 00:50
 

Halk Müziği Konseri Mest Etti

Şef Emre Bilkay yönetimindeki Bafra Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu, Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı.
Konserin açılış konuşmasını yapan Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı, şunları söyledi: “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün 'Türkiye’nin Yüzüncü Yıl Anısına' düzenlediği Türk Müziği konserleri kapsamında bir aradayız. Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü sizler hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Şu an salonumuzun alt ve üst katları dolu ve ayakta kalan misafirlerimizden özür diliyoruz. Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sağlayan Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen'e, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu'na ve bizi bu güzel gecede yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize, ayrıca koromuzun oluşturulmasında özverili çalışmalarından dolayı kıymetli Koro Şefimize, koristlerimize, saz ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, iyi seyirler dilerim.” 39 koro üyesi ve solistin mükemmel şarkılar seslendirdiği konserin sunuculuğunu Nefize Nur Ekmekçi yaptı, konserde 15 enstrüman toplam 23 seslendirildi koro davetlilerden büyük alkış aldı ve Bafra Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu büyük ilgi gördü. Konsere, Bafra Kaymakam Vekili Abdussamet Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Alaçam Milli Eğitim Müdürü Resul Özkurt, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. fotoğraflar yazının altında mevcuttur.     
Şef Emre Bilkay yönetimindeki Bafra Halk Eğitim Merkezi Türk Müziği Korosu, Bafralılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Konserin açılış konuşmasını yapan Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hacı Avcı, şunları söyledi: “Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün 'Türkiye’nin Yüzüncü Yıl Anısına' düzenlediği Türk Müziği konserleri kapsamında bir aradayız. Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nü sizler hiçbir zaman yalnız bırakmadınız. Şu an salonumuzun alt ve üst katları dolu ve ayakta kalan misafirlerimizden özür diliyoruz. Çalışmalarımızda bizlere her türlü desteği sağlayan Kaymakamımız Cevdet Ertürkmen'e, Belediye Başkanımız Hamit Kılıç'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mehmet Ali Katipoğlu'na ve bizi bu güzel gecede yalnız bırakmayan siz değerli misafirlerimize, ayrıca koromuzun oluşturulmasında özverili çalışmalarından dolayı kıymetli Koro Şefimize, koristlerimize, saz ekibimize ve emeği geçen herkese teşekkür eder, iyi seyirler dilerim.”

39 koro üyesi ve solistin mükemmel şarkılar seslendirdiği konserin sunuculuğunu Nefize Nur Ekmekçi yaptı, konserde 15 enstrüman toplam 23 seslendirildi koro davetlilerden büyük alkış aldı ve Bafra Halk Eğitim Merkezi Türk Halk Müziği Korosu büyük ilgi gördü. Konsere, Bafra Kaymakam Vekili Abdussamet Kılıç, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Cumhuriyet Başsavcısı Olcay Aksoy, AK Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, İYİ Parti Bafra İlçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Alaçam Milli Eğitim Müdürü Resul Özkurt, daire amirleri, kurum müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

fotoğraflar yazının altında mevcuttur. 

 

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.