Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Hasan İrer'in Anneler Günü Mesajı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 13.05.2023 - 09:36, Güncelleme: 14.05.2023 - 10:36
 

Hasan İrer'in Anneler Günü Mesajı

Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer 14 Mayıs Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı
Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer 14 Mayıs Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı İrer mesajında,“Toplumumuzun temelini oluşturan aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutan, aile yaşamını huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimiz en değerli varlığımızdır. Dünyanın en zor ve asil görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve ivazsız sevginin kaynağıdır. Sevgili Peygamberimiz, ’Cennet, annelerin ayakların altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu ifade etmiştir. Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hürmet edilse azdır. Bize, ülkemizin birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren, tüm annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, Yüce Allah’tan mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”    
Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer 14 Mayıs Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı

Bafra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer 14 Mayıs Anneler Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı

İrer mesajında,“Toplumumuzun temelini oluşturan aileyi fedakârlıklarıyla bir arada tutan, aile yaşamını huzur ve mutluluk deryasına dönüştüren annelerimiz en değerli varlığımızdır. Dünyanın en zor ve asil görevlerinden birini üstlenmiş annelerimiz, en yüce duygulara sahip, iyiliğin, şefkatin, fedakârlığın, merhametin ve ivazsız sevginin kaynağıdır. Sevgili Peygamberimiz, ’Cennet, annelerin ayakların altındadır’ diyerek, anneliğin ne kadar kutsal ve mübarek olduğunu ifade etmiştir. Türlü fedakârlıklara ve zorluklara sabırla göğüs gererek, tüm benliğini ortaya koyan annelerimize ne kadar hürmet edilse azdır. Bize, ülkemizin birliği için canını seve seve feda eden aziz şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiç bir karşılık beklemeden veren, tüm annelerimizin “Anneler Günü”nü kutluyor, Yüce Allah’tan mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyor, hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.