Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

İHH Bafra Gençlik Kolları Filistin İçin Bir Araya Geldi

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 01.06.2024 - 15:11, Güncelleme: 01.06.2024 - 15:42
 

İHH Bafra Gençlik Kolları Filistin İçin Bir Araya Geldi

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bafra Şubesi Gençlik Kolları, Filistin’de yaşanan çocuk katliamlarına dikkat çekmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda eylem gerçekleştirdi.
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bafra Şubesi Gençlik Kolları, Filistin’de yaşanan çocuk katliamlarına dikkat çekmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda  eylem gerçekleştirdi. Bafra İHH Gençlik Kolları üyeleri, Bafra’daki şubelerinden yürüyerek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na geldiler. Meydanda toplanan gençler, Filistin’de öldürülen çocukların anısına şiirler okudu ve duygu dolu anlar yaşandı. Eylemde, Filistin’de yaşanan trajedilere dikkat çekmek ve kamuoyunun farkındalığını artırmak amacıyla çeşitli konuşmalar yapıldı. Gençler, Filistin’deki çocukların yaşadığı zorluklara karşı sessiz kalmamak adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptılar. Eylemde bir konuşma yapan İHH Bafra Gençlik Kolları Başkanı Kübra Elif Edis, Filistin’deki mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı. Edis, "Bu tür eylemlerle Filistin’de yaşanan zulmü gündeme getiriyoruz ve halkımızın bilinçlenmesini sağlıyoruz. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız ve onların haklı mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz," dedi. Gençler, ellerinde Filistin bayrakları ve dövizlerle meydanda toplandı. Okunan şiirlerle, Filistin’de hayatını kaybeden çocuklar anıldı ve yaşanan acılar bir kez daha hatırlatıldı. Katılımcılar, Filistinli çocukların maruz kaldığı zulmün sona ermesi için dualar etti. İHH Bafra Gençlik Kolları, bu tür etkinliklerle Filistin’deki mazlumların sesi olmaya ve onların yaşadıkları dramı dünya gündemine taşımaya devam edeceklerini belirtti. Edis, "Sessiz kalmak, zulme ortak olmaktır. Biz burada sessiz kalmayacağız ve her platformda Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağız," şeklinde konuştu.  
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bafra Şubesi Gençlik Kolları, Filistin’de yaşanan çocuk katliamlarına dikkat çekmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda eylem gerçekleştirdi.

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Bafra Şubesi Gençlik Kolları, Filistin’de yaşanan çocuk katliamlarına dikkat çekmek amacıyla 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda  eylem gerçekleştirdi.

Bafra İHH Gençlik Kolları üyeleri, Bafra’daki şubelerinden yürüyerek 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na geldiler. Meydanda toplanan gençler, Filistin’de öldürülen çocukların anısına şiirler okudu ve duygu dolu anlar yaşandı.

Eylemde, Filistin’de yaşanan trajedilere dikkat çekmek ve kamuoyunun farkındalığını artırmak amacıyla çeşitli konuşmalar yapıldı. Gençler, Filistin’deki çocukların yaşadığı zorluklara karşı sessiz kalmamak adına bu tür etkinliklerin önemine vurgu yaptılar.

Eylemde bir konuşma yapan İHH Bafra Gençlik Kolları Başkanı Kübra Elif Edis, Filistin’deki mazlumların sesi olmaya devam edeceklerini vurguladı. Edis, "Bu tür eylemlerle Filistin’de yaşanan zulmü gündeme getiriyoruz ve halkımızın bilinçlenmesini sağlıyoruz. Filistinli kardeşlerimizin yanındayız ve onların haklı mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz," dedi.

Gençler, ellerinde Filistin bayrakları ve dövizlerle meydanda toplandı. Okunan şiirlerle, Filistin’de hayatını kaybeden çocuklar anıldı ve yaşanan acılar bir kez daha hatırlatıldı. Katılımcılar, Filistinli çocukların maruz kaldığı zulmün sona ermesi için dualar etti.

İHH Bafra Gençlik Kolları, bu tür etkinliklerle Filistin’deki mazlumların sesi olmaya ve onların yaşadıkları dramı dünya gündemine taşımaya devam edeceklerini belirtti. Edis, "Sessiz kalmak, zulme ortak olmaktır. Biz burada sessiz kalmayacağız ve her platformda Filistinli kardeşlerimizin yanında olacağız," şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Foto Galeride Aç
Fotoğraf albümüne giderek fotoğraf(lara) yorum yazabilir yada fotoğraf(ları) sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.