Sönmezler Fırın
Sönmezler Fırın

Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı; 1 Yaralı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.04.2024 - 18:31, Güncelleme: 26.04.2024 - 18:31
 

Kamyonet ile Otomobil Çarpıştı; 1 Yaralı

Samsun’un Bafra İlçesi Samsun-Sinop Yolu PAKUN Kavşağında Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı
Samsun’un Bafra İlçesi Samsun-Sinop Yolu PAKUN Kavşağında Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı Kaza, Samsun-Sinop karayolu Pakun kavşağında meydana geldi. İddiaya göre,  57 ABK 917 plakalı kamyonetin sürücüsü A.Y'nin trafik ışıklarına yaklaştığı sırada önünden sola dönmekte olan 55 ADA 126 plakalı araçla çarpışması sonucunda meydana geldi. Otomobil çarpmanın etkisiyle yolun ortasına kadar sürüklendi. Sürüklenmenin etkisiyle otomobildeki sürücü H.E yaralandı. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü H.E, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonet sürücüsü A.Y, "Çarptığım otomobili son anda gördüm ve yanımdan geçen tırın altında kalmaktan son anda kurtuldum" şeklinde konuştu. Kamyonette bulunan sürücü A.Y'nin yanı sıra eşi G.K ve çocuğu U.Y ise kazadan yara almadan kurtuldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.  
Samsun’un Bafra İlçesi Samsun-Sinop Yolu PAKUN Kavşağında Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı

Samsun’un Bafra İlçesi Samsun-Sinop Yolu PAKUN Kavşağında Meydana Gelen Trafik Kazasında 1 Kişi Yaralandı

Kaza, Samsun-Sinop karayolu Pakun kavşağında meydana geldi. İddiaya göre,  57 ABK 917 plakalı kamyonetin sürücüsü A.Y'nin trafik ışıklarına yaklaştığı sırada önünden sola dönmekte olan 55 ADA 126 plakalı araçla çarpışması sonucunda meydana geldi. Otomobil çarpmanın etkisiyle yolun ortasına kadar sürüklendi. Sürüklenmenin etkisiyle otomobildeki sürücü H.E yaralandı. Olay yerine polis ve ambulans ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü H.E, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kamyonet sürücüsü A.Y, "Çarptığım otomobili son anda gördüm ve yanımdan geçen tırın altında kalmaktan son anda kurtuldum" şeklinde konuştu. Kamyonette bulunan sürücü A.Y'nin yanı sıra eşi G.K ve çocuğu U.Y ise kazadan yara almadan kurtuldu. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bafrahaberi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.